Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ ΕΛΠΙΔΑ.

Κανένας φίλος του αθλητισμού δεν πρόκειτε να ξεχάσει το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Από τη μία ο τελικός κυπέλου ποδοσφαίρου με τα όσα έγιναν (προσώπικά με άφησαν αδιάφορο αφού πλέον παρακολουθώ χωρίς κανένα πραγματικό ενδιαφέρον το σάπιο αυτό τσίρκο) και από την άλλη η ομαδάρα του Μπαρτζώκα, του Σπανούλη, του Χαϊνς, του Παπανικολάου... των Αγγελόπουλων που της έβγαλε το καπέλο όλη η Ελλάδα.




Δείτε τις δύο εικόνες... από τη μια η γελοία φάτσα ενός γελοίου ατόμου, πρόεδρος μια γελοίας ποδοσφαιρικής ομάδας... και από την άλλη ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.!!!! ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΞΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ..!!
Και ΄γω λέω οτι έγινε έγινε μέχρι τώρα και π'ως μετα από αυτό το Σαββατοκύριακο ελπίζω ξανά, ελπίζω πως επιτέλους φίλοι μου ολυμπιακοί θα καταλάβατε την διαφορά...

2 σχόλια:

  1. e oxi k na amavrwsoume to fetino prwtathlima gia ena kraugaleo lathos ston teliko kypelou,o Olympiakos epaize xwris antipalo fetos,mh ta iswpedwnoume ola! kai o deuteros paok eixe thn megalyterh eunoia ever!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου ο ίδιος ο Ολυμπιακός αμαυρώνει την ιστορία του. Εγώ δεν προσπαθώ να αμαυρώσω το φετινό πρωτάθλημα, δεν χρειάζεται, δεν είχε νόημα το φετινό πρωτάθλημα. Σκέψου λίγο τους λόγους που παίζει χωρίς αντίπαλο... στημένα πρωταθλήματα παλαιότερα απαξιωμένο φέτος...

      Διαγραφή