Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΙ & Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΤΣΕΛΣΙ

  Καλημέρα φιλαράκια μας! Σχετικά καλά πήγαμε χθες με τα τρία από τέσσερα σημεία που προτείναμε να επιβεβαιώνονται, χάνοντας μόνο την κόντρα της Γιουβέντους. Σήμερα θα ασχοληθούμε με τις δύο ομάδες που αναμετρήθηκαν μεσοβδόμαδα για τον Champions League Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμεν, με τους Παριζιάνους να αναδυκνύονται οι μεγάλοι νικητές.



351 ΤΣΕΛΣΙ - ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ  1 1,45  (1-1)

  Ερχόμενη από σκληρό αποκλεισμό της Τετάρτης στο Champions League από τους Παριζιάνους η Τσέλσι, σ 'ενα παιχνίδι όπου κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της, με το σκορ του πρώτου αγώνα υπέρ της (1-1), τον αντίπαλο να αγωνίζεται με παίχτη λιγότερο από το 31', ανοίγοντας το σκορ στο 81' είναι τελικά απορίας άξιο πως απέτυχε να προκριθεί. Η ατολμία του Μουρίνιο να επιτεθεί και η μαχητικότητα των σπουδαίων ποδοσφαιριστών της Παρί ήταν μάλλον αυτά που έκριναν τελικά το αποτέλσμα. Σήμερα ωστόσο έχει την ευκαιρία να ρεφάρει κάνοντας ένα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση της Premier League αφού με νίκη ανοίγει την διαφορά στους 8 βαθμούς από την Σίτι μετά το χθεσινό κάζο της τελευταίας στην έδρα της Μπέρνλι όπου ηττήθηκε με 1-0. Σκληροτράχηλη η Σαουθάμπτον όμως έχει αρχίσει να ξεφουσκώνει από την αρχή της νέας χρονιάς χάνοντας και θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα. Θεωρούμε το κίνητρο για νίκη των "μπλέ" είναι αυτό που θα κάνει τη διαφορά στο σημερινό παιχνίδι και σε συνδυασμό με την δυναμική που διαθέτουν οι γηπεδούχοι ο άσσος του 1,45 θα επιβεβαιωθεί.


379 ΜΠΟΡΝΤΟ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ  2 1,90  (3-2)

Τεράστια η πρόκριση της Παρί μεσοβδόμαδα κόντρα σε όλα και πλέον της ανοίγεται ο δρόμος για ακόμα μεγαλύτερα πράγματα... Με την επιστροφή στο Championnat της δίνεται η μεγάλη ευκαιρία να προσπεράσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα καθώς οι δύο βασικοί ανταγωνιστές της ως τώρα Μαρσέιγ και Λυών θα αγωνιστούν μεταξύ τους απόψε το βράδυ. Δυσκολοκατάβλητος ο σημερινός αντίπαλος ειδικά στην έδρα της η Μπορντό (7-5-2) ωστόσο θα δείξουμε εμπιστοσύνη στην ποιότητα των παικτών της Παρί.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου