Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ

Καλημέρα φίλοι μας! Συνέχεια για τους προκριματικούς αγώνες του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος σήμερα και την σκυτάλη παίρνει και η εθνική μας ομάδα που αντιμετωπίζει την Ουγγαρία εκτός έδρας στις 21:45 θέλοντας να κάνει μια νέα αρχή.


164 ΟΥΓΓΑΡΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ  Xημ./2τελ. 5,50 (0-0/0-0) & under 1,45 (0-0)

  Υπό τις οδηγίες του αγαπητού σε πολλούς νέου ομοσπονδιακού προπονητή, Σέρχιο Μαρκαριάν και με αρκετές αλλαγές σε πρόσωπα θα παραταχθεί σήμερα η εθνική μας απέναντι στους "Μαγυάρους". Μετά το καταστροφικό πέρασμα του Κλαούντιο Ρανιέρι, με συγκομιδή μόλις ένα βαθμό και κατά συνέπεια το πλασάρισμα στην τελευταία θέση του ομίλου η εθνική μας έχει δώσει στο σημερινό παιχνίδι χαρακτήρα τελικού έχοντας πίστη για ένα νέο ξεκίνημα. Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε ο Ουρουγουανός τεχνικός χαίρει μεγάλης εκτίμησης από τους ποδοσφαιριστές και απ' όλα τα ρεπορτάζ προκύπτει πως το κλίμα στις τάξεις της "γαλανόλευκης" έχει αλλάξει άρδην προς το καλύτερο.
  Στα αγωνιστικά τώρα και γνωρίζοντας τη νοοτροπία του νέου κόουτς της εθνικής μας, ένα κλειστό στυλ παιχνιδιού είναι το πιθανότερο αυτό που θα μας παρουσιάσει στο τερέν, με ιδιαίτερη προσοχή στα μετόπισθεν και ρίχνοντας το ρυθμό του παιχνιδιού. Η πιθανή επιλογή του Κυριάκου Παπαδόπουλου στη θέση του αμυντικού χαφ λογικά σαν "λίμπερο" μπροστά από το κεντρικό αμυντικό δίδυμο (Παπασταθόπουλος, Μανωλάς) προμηνύει ακριβώς αυτό. Ξεκινώντας λοιπόν από τον στόχο της ομάδας μας για μηδέν παθητικό επιλέγουμε το under έστω και στο χαμηλό 1,45. Από 'κει και πέρα αν θέλουν οι διεθνείς μας να διεκδικήσουν έστω και τις ελάχιστες πιθανότητες πρόκρισης θα πρέπει να φύγουν από το γήπεδο με το διπλό και τους τρεις βαθμούς. Έμείς τους πιστεύουμε όπως κάναμε πολλές φορές στο παρελθόν και μας διακαίωσαν... Αυτό θα κάνουν και σήμερα! Στο 2,70 το διπλό.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου