Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

ΛΥΩΝ Η ΒΑΣΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ. ΤΡΙΑΔΑ ΜΕ ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΑΣΣΟΥΣ.

Καλημέρα φιλαράκια καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!!!
στο 92' μας έκλεψε το Χ η Γκιγκαμπ και μείναμε με 2 στα 3 στις χθεσινές επιλογες.Πάμε στα σημερινά...


164 HAMBURG vs AUGSBURG  1 1,70 ... (0-1)



Με αντίθετη ψυχολογία οι δύο ομάδες, το Αμβούργο μετά το διπλό στη Στουτγάρδη φιλοδοξεί και σε εντός έδρας νίκη, ενώ η Άουγκσμπουργκ έρχεται από «σκληρή» ήττα στο εξάποντο με τη Νυρεμβέργη.Η ομάδα του Τόρστεν Φινκ καλείται να εκμεταλλευτεί ξανά την έδρα της, όπου μετράει 7-1-4 (8/12 under) και 5-1-1 στα εφτά πιο πρόσφατα.

236 S.C.BASTIA vs OLYMPIQUE LYON   2 1,90 ... (4-1)

Τέσσερις βαθμούς έχει πετάξει στα τελευταία δύο παιχνίδια της η Λυών που βλέπει την Παρί να απομακρύνεται και ξέρει πως παιχνίδια όπως αυτό με την Μπαστιά πρέπει να τα παίρνει αν θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Η Λυών θα μπορούσε με δύο νίκες στα τελευταία παιχνίδια της να πιάσει κορυφή, όμως ούτε στο 1-1 με την Μπρεστ, ούτε στο 0-0 με την Μαρσέιγ έδειξε πως είναι ικανή να ακολουθήσει την Παρί. Αν οι παριζιάνοι δεν έκαναν επίσης γκέλες ίσως το πρωτάθλημα να είχε τελειώσει ήδη, η Λυών όμως είναι ακόμα στο κόλπο, ενώ θέλει να διατηρήσει και τη δεύτερη θέση που δίνει απευθείας πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Δίκαιο το 1,90.

253 ΑΕΚ vs ΒΕΡΟΙΑ  1  1,80 ... (2-1)

Τελικός ο αγώνας για την ΑΕΚ που θέλει να πάρει βαθμολογική ανάσα με την αναμέτρηση κόντρα στη Βέροια να έχει τη μορφή εξάποντου. Μετά τις ήττες στα δύο ντέρμπι δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες και το ματς αυτό είναι δικό της.Η ΑΕΚ δεν πέφτει σε καμία περίπτωση!!! πρωτάθλημα χωρίς ΑΕΚ σημαίνει μείωση στα τηλεοπτικά κάτι που κανείς δεν θέλει και κυρίως οι μεγάλοι.

Εγώ θα ποντάρω την τριάδα αυτή και το διπλό ποντάρισμα θα το κάνω στο μονό αποδεκτό της Λυών..









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου