Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΕ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.

Μάχες σχεδόν όλα τα σημερινά ματς που για πολλές ομάδες κρίνουν ολόκληρη χρονιά.

294 ΜΑΛΑΓΑ - ΕΣΠΑΝΙΟΛ  1 1,65 ... (0-2)

Αυτοπεποίθηση και ψυχολογία στο ζενίθ για την Μάλαγα που ζει τις μεγαλύτερες στιγμές της ιστορίας της.Στο πρωτάθλημα κρατάει γερά την 4η θέση ενώ μετά την ισοπαλία με τη Βαγιαδολίδ (1-1) την έφτασε η Σοσιεδάδ με άλλες 3 ομάδες να βρίσκονται σε απόσταση βολής και να την κυνηγούν. Στο "Ροσαλέδα" δεν χάνει στα τέσσερα τελευταία ματς (1-3-0) κερδίζοντας συνολικά τα μισά (7-4-3). Επιστρέφει ο μέσος Τουλαλάν.Προβληματίζει η Εσπανιόλ στα τελευταία παιχνίδια της, χωρίς νίκη στα τρία πιο πρόσφατα (0-1-2) δίχως να σκοράρει καν. Εκτός έδρας μόνο δύο φορές έφυγε με το τρίποντο (2-4-7) κερδίζοντας Σοσιεδάδ (0-1) και Μπιλμπάο (0-4) ενώ στις τρεις πρόσφατες ήττες της δεν σκόραρε καν. Τιμωρημένοι οι βασικοί Σιμάο και Λόπεθ.




311 ΡΑΝΤΕΡΣ - ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ  1 1,80 ... (1-0)

 Η Ράντερς έχει βρεθεί στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος και όχι μόνο θέτει ως στόχο την έξοδο στην Ευρώπη, αλλά γλυκοκοιτάζει και τη δεύτερη θέση του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο 7-1-3 ο εντός έδρας απολογισμός της ομάδας με τέρματα 17-12, σ’ αυτά τα ματς η Ράντερς έχει φέρει 6/11 over και Goal/Goal. Τρεις συνεχόμενες οι νίκες της μαζί με το τελευταίο ματς του πρώτου γύρου. Η Σίλκεμποργκ που έχει μακράν τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 47 γκολ παθητικό σε 22 ματς. Εκτός λόγω καρτών ο βασικός χαφ Φλίντα, τραυματίες είναι οι δύο περσινοί βασικοί στόπερ και ο προπονητής αναγκάζεται να κάνει αλχημείες για να βρει άμυνα.



312 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ  1(Χ) 2,25 (2,75) ... (0-2)

Μεγάλο το κίνητρο και για τους δύο καθώς οι γηπεδούχοι θέλουν να μειώσουν την διαφορά και να μπούν με καλύτερες προυποθέσεις στα play off και οι φιλοξενούμενοι να αυξήσουν τη διαφορά από τους υπόλοιπους και κυρίως να εκμεταλλευτουν τυχόν στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναικό. Στατιστικά καθαρά θα επιλέξω τον άσσο.. Ο Αστέρας έχει ηττηθεί μόνο από τον Ολυμπιακό εκτός έδρας και έρχεται από τέσσερα συνεχόμενα διπλά, καιρός λοιπόν και για ένα στραβό αποτέλεσμα. Ο Ατρόμητος ήταν πολύ καλυτερος από τον Πανιώνιο στο προηγούμενο ματς παρά την ήττα και η προσθήκη του Μάντζιου έχει προσθέση ποιότητα στην επίθεση του κάτι που φάνηκε με τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε. Σήμερα περιμένω τον συγκεκριμένο παίκτη μαζί με Ναπολεόνι και Ουντότζι να πάρουν την ομάδα πάνω τους παίρνοντας το τρίποντο.


313 ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ- ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ  1 1,90 ... (1-1)

 Η Σάντερλαντ αρχίζει ξανά να μπλέκει κάτι που δίνει χαρακτήρα τελικού στο ματς κόντρα στη Νόριτς που έχει μόλις μια νίκη σε 15 εκτός έδρας ματς φέτος.Ο Μάρτιν Ο'Νιλ φρόντισε να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου μεσοβδόμαδα στους παίκτες του ζητώντας επιτακτικά μια καλή εμφάνιση αλλά και νίκη κόντρα στη Νόριτς για να αποκτήσει η ομάδα του ξανά μια διαφορά ασφαλείας από την ουρά. 4-5-5 το φετινό ρεκόρ της Σάντερλαντ εντός έδρας, 4 σερί νίκες δείχνει η προϊστορία στο στάδιο του φωτός κόντρα στη Νόργουιτς.1-6-7 το φετινό εκτός έδρας ρεκόρ των καναρινιών.

324 ΤΟΤΤΕΝΑΜ - ΦΟΥΛΑΜ  1 1,40 ... (0-1)

Δύο συννεχόμενες ήττες σε Premier & Europa για την Τόττεναμ που κόντεψε να πάθει το κάζο της χρονιάς μέσα στο Μιλάνο με την Ίντερ να την κερδίζει με 3-0 και να οδηγεί το μάτς στην παράταση. Γεγονός ήταν πως αγωνίστηκε με μερικές αλλαγές και χωρίς τον τιμωρημένο Μπέιλ που σήμερα επιστρέφει και κόντρα στη μέτρια Φούλαμ και θέλει να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις που είχε πριν το ματς με την Λίβερπουλ. Φθηνός ο άσσος του 1,40 ίσως ρισκάρω από ημίχρονο... 1,95.
0-3 το πρώτο ματς μεταξύ τους.


341 ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΑΝΝΟΒΕΡΟ 1 1,90 ... (1-0)

 Η Γκλάντμπαχ δεν κατάφερε να κερδίσει τη Βέρντερ την προηγούμενη αγωνιστικη έχοντας και μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις για δεύτερο γκολ κι έμεινε στο 1-1 και παράλληλα στο -3 από τις ευρωπαϊκές θέσεις. Το Αννόβερο με ρεκόρ 2-1-9 και γκολ 19-30 (χειρότερη άμυνα) διαθέτει το χειρότερο εκτός έδρας απολογισμό, αγνοώντας το διπλό από τα μέσα Νοεμβρίου (0-1-6 έκτοτε με 21 γκολ παθητικό).

και δύο ισπανικά διπλά....

349  ΟΑΣΑΣΟΥΝΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2 (Χ) 2,10 (3,20) ... (0-2)

Με ενδιαφέρον περιμένουμε την αντίδραση της Ατλέτικο μετά την πρώτη εντός έδρας ήττα της φέτος.Πρωτόγνωρη κατάσταση τη φετινή σεζόν για την Ατλέτικο να μένει για δύο συνεχόμενες αγωνιστικές χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Μάλιστα το 0-1 από την Σοσιεδάδ ήταν η πρώτη ήττα στο Βιθέντε Καλντερόν ύστερα από περίπου 11 μήνες ενώ έσπασε και το απόλυτο που είχε φέτος με 13 σερί νίκες. Περιμένω αντίδραση.... φοβάμαι μόνο την καλή παρουσία της Οσασούνα εντος...

350 ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ - ΕΛΤΣΕ 2 2,30 ... (3-1)

 Προσωπική συμπάθεια για την ¨Ελτσε που εντυπωσιάζει στο φετινό πρωτάθλημα φούλ για την Primera. Μεγάλη η διaφορά ποίοτητας το ματς εξαρτάται μόνο από αυτήν...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου