Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ

141 ΚΡΟΑΤΙΑ - ΣΕΡΒΙΑ  Χ 3,45 ... (2-0)

Γιουγκοσλαβικός εμφύλιος στο Ζάγκρεμπ, με την πρωτοπόρο του 1ου ομίλου Κροατία να υποδέχεται τη Σερβία που βρίσκεται σε φάση αναδιοργάνωσης. Δίκαιο φαβορί οι γηπεδούχοι. Όμως σ'αυτό το ντέρμπι μίσους η Σέρβοι δύσκολα θα καταθέσουν τα όπλα και μια μίνι παράδοση ευνοεί το Χ αφού και τις δύο φορές που βρέθηκαν αντιμέτωποι με γηπεδούχους τους Κροάτες το ματς έληξε ισόπαλο.Ρίσκο λοιπόν στο Χ.

143 ΟΥΓΓΑΡΙΑ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ  Χ 3,10 ... (2-2)

Ντέρμπι… 2ης θέσης στην Ουγγαρία μεταξύ δύο ομάδων που ισοβαθμούν στους 9 πόντους. Άκουσα πολλούς το πρωί να μιλάνε για διπλό της Ρουμανίας και αναρωτιέμαι από που τόση πίστη στους Ρουμάνους; Δυο ισοδύναμες ομάδες  και με βάση την Βαθμολογία και το παιχνίδι αυτό είναι τύπου όποιος χάσει χάνεται... Ισοπαλία...

116 ΠΟΛΩΝΙΑ - ΟΥΚΡΑΝΙΑ  1 2,00 ... (1-3)

 Σ΄ένα όμιλο που το Μαυροβούνιο τον έχει κάνει ροντέο οι ποιοτικότεροι Πολωνοί έχουν την ευκαιρία να  διεκδικήσουν την δεύτερη θέση καθώς έχουν και ένα παιχνίδι λιγότερο. Μέτριοι οι Ουκρανοί έχουν μικρή τύχη απόψε καθώς δεν υπάρχει και το ανάλογο κίνητρο με μόλις δύο βαθμούς στην συγκομηδή τους.

145 ΒΟΣΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ  2 3,50 ... (3-1)


Το έχουμε ξανακάνει κόντρα και σε καλύτερους αντιπάλους. Το ποσοστό αυτό έχει αξία και θα το στηρίξω. Super η επίθεση των Βόσνιων αλλά σήμερα θα έχει απέναντί της μια από τις καλύτερες άμυνες εθνικών ομάδων. Επίσης η ικανότητα των παικτών μας στην κόντρα αλλά κυρίως στα στημένα μας δίνει μεγάλη τύχη απόψε. Συν τοις άλλοις δεν θέλω να δω απόψε την πρόκριση ουσιαστικά στο Mundial και να έχω ποντάρει κόντρα.


Μονό αποδεκτό 116 ΠΟΛΩΝΙΑ - ΟΥΚΡΑΝΙΑ 1 2,00
Μονό αποδεκτό 145 ΒΟΣΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 2 3,50
Συστημα 2,3,4 όλα τα παραπάνω... 

Καλή επιτυχία στα παιδιά απόψε!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου