Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Β' ΙΤΑΛΙΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

157 ΑΣΚΟΛΙ - ΡΕΤΖΙΝΑ  1 1,75 ... (3-1)

Από τέσσερα αρνητικά αποτελέσματα έρχεται η Άσκολι που δεν θέλει και πολύ για να μπλέξει σε περιπέτειες . Σήμερα κόντρα στην υποβιβασμένη Γκροσέτο που έχει την χειρότερη απόδοση εκτός έδρας με 1-4-11, παίρνει βαθιά ανάσα.

162 ΜΠΑΡΙ - ΛΙΒΟΡΝΟ  2 2,30 ...(1-1)

Με το μυαλό στο μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος θα είναι οι φιλοξενούμενοι περιμένοντας στραβοπάτημα της Βερόνα. Μετά από τρεις συννεχόμενες ισοπαλίες ήρθε η εύκολη νίκη εντός έδρας για τη Λιβόρνο και τώρα είναι ωρά και για το διπλό. Η μέτρια Μπάρι με 39 βαθμούς μέσα στη ζώνη  των 37 έως 41 βαθμών που συνοστίζονται 10 ομάδες και 8-3-6 στην έδρα της.

164 ΣΑΣΟΥΟΛΟ - ΒΕΡΟΝΑ  1 1,95 ...(1-1)

Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής. Την προηγούμενη δικαιωθήκαμε με το Χ της Σασουόλο κόντρα στην πολύ πιο αδύναμη Τερνάνα. Αυτή ήταν η δεύτερη στη σειρά ισοπαλία για τους πρωτοπόρους και σήμερα αντιμετωπίζουν τους ανεβασμένους τον τελευταίο καιρό ''Έλληνες'' οι οποίοι πιάσαν την δεύτερη θέση. Στο παινχίδι αυτό τον πρώτο λόγο έχει η έδρα και περιμένω τη σοβαρή Σασουόλο να αγωνιστεί για την νίκη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου