Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΜΕ ΤΡΙΑΔΑ ΦΩΤΙΑ!!!

Καλησπέρα φίλοι μας!! Χθες μας πρόδωσε ο Αίαντας αλλά αποζημιωθήκαμε και με το παραπάνω από την μεγάλη ανατροπή του ΠΑΟΚ. Για σήμερα θα σας προτείνουμε μια καλοπληρωμένη τριάδα για σύστημα 2,3


331 ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΒΕΡΟΙΑ  1 2,15   (0-0)

 Για το εξάποντο παραμονής ο Απόλλων θα υποδεχτεί την Βέροια η οποία κατά τη γνώμη είναι η κλασική ότι να ΄ναι ελληνική ομάδα που ο πρόεδρος κάνει ότι γουστάρει και αλλάζει προπονητές για πλάκα. Προσωπική μου άποψη πως δεν έχει θέση στη Super League. Οι γηπεδούχοι από την άλλη με τον Τενέ στον πάγκο τους και με έμπειρους παίχτες στο ρόστερ τους στηρίζει την προσπάθεια του για σωτηρία στην έδρα. Έχει ήδη κερδίσει δύο φορές και σήμερα επιβάλλεται να φτάσει στην τρίτη. Μόνο με ευχαρίστηση μπορώ να δεχτώ την μικρή πτώση του άσσου στο 2,15.

336 ΟΥΤΡΕΧΤΗ - ΧΕΡΝΦΕΝ   1 2,10  (2-0)

Φουλ επιθετικές ομάδες ομάδες και οι δύο μικρή σημασία δίνουν στις άμυνες τους. Η Ουτρέχτη όμως έχει μεγάλη ανάγκη τους σημερινούς βαθμούς και αναμένεται να είναι πιο προσεκτική και συγκεντρωμένη στο παιχνίδι της. Η έδρα είναι αυτή που της έχει δώσει όσους βαθμούς έχει συγκεντρώσει ως τώρα και αυτήν θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί και σήμερα.


376 ΛΙΛ - ΜΟΝΑΚΟ  Χ 3,00  (2-0)

Οι γηπεδούχοι είναι σε εξαιρετική φόρμα και ειδικά στην έδρα τους πανίσχυροι. Η Μονακό έρχεται από την ήττα εκτός κόντρα στη Ρεμς και να χάσει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μοιάζει κάπως δύσκολο. Ωστόσο το διπλό πολύ δύσκολα θα επαληθεύει κόντρα σ' αυτή την Λιλ. Μοιρασμένο το παιχνίδι θα μείνουμε στην ισοπαλία.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου