Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΣΤΑ ΓΚΟΛ!

  Καλημέρα φιλαράκια μας! Πλούσιο και το σημερινό κουπόνι του ΟΠΑΠ που με την πρώτη ματιά ξεγελά αλλά εξετάζοντάς το προσεκτικότερα διαπυστώνουμε πως τα περισσότερα σετ αποδόσεων είναι μοιρασμένα και τα αξιόπιστα σημεία που θα μπορούσαμε να εμπιστευτούμε είναι λίγα. Για όσους προτιμούν τις μεγάλες αποδόσεις λοιπόν θα βρουν αρκετές, εμείς όμως  θα επιλέξουμε να κάνουμε παιχνίδι με over.


175 ΛΙΒΟΡΝΟ - ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ  Over  1,85  (1-0)

  Αλλαγή προπονητή για τη ντεφορμέ στα τελευταία ματς Λιβόρνο. Στην έβδομη θέση της βαθμολογίας μόνο ευχαριστημένοι δεν θα μπορούσαν να είναι οι άνθρωποι της ομάδας που εξ'αρχής είχε υψηλότερους στόχους. Ροντέο τα περισσότερα παιχνίδια των γηπεδούχων φέτος, πετυχαίνουν πάνω από δύο γκολ κατά μέσο όρο εντός και σήμερα αντιμετωπίζουν μια όμάδα που δεν αρέσκεται σε κλειστό παιχνίδι. Δέκα θέσεις πιο κάτω από τον σημερινό της αντίπαλο η Τσιταντέλα σκοράρει και δέχεται τέρματα με ιδιαίτερη ευκολία έχοντας 13 στα 16 επιβεβαιωμένα αμφισκόρ! Όλα λοιπόν συνηγορούν για παιχνίδι με αρκετά γκολ και 'μεις θα επιλέξουμε το καλοπληρωμένο over του 1,85.


188  ΤΟΤΕΝΑΜ - ΛΕΣΤΕΡ  Over  1,50  (4-3)

  Με τον Kane να είναι ο νέος μεγάλος πρωταγωνιστής για την Τότεναμ έχοντας σκοράρει 16 τέρματα έως τώρα και μετρώντας 10 συνεχόμενα Over, σκοράροντας σε όλα εκτός από το τελευταίο ματς όπου ηττήθηκε με 3-0 από την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ εκτός έδρας. Δύσκολα δεν θα σκοράρει σήμερα κόντρα στην Λέστερ η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και πλέον τα παίζει όλα για όλα χωρίς ιδιαίτερο άγχος.


191  ΚΑΡΝΤΙΦ - ΜΠΕΡΝΙΝΓΧΑΜ   Over  1,85  (2-0)

  Στο μέσο της βαθμολογίας οι δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να έχουν έναν παραπάνω (48), έχουν μείνει μακρία από κάθε στόχο αλλά και μακρια από κάθε κίνδυνο. Δεν βλέπουμε λοιπόν τον λόγο να μην γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητα και από τους δύο προσφέροντάς μας το καλοπληρωμένο over.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου