Σάββατο 23 Μαΐου 2015

ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ!

   Καλημέρα φίλοι μας! Τελικός κυπέλλου Ελλάδος σήμερα αν και η αλήθεια είναι πως οι μόνοι που έχουν αγωνία και μεγάλο ενδιαφέρον για το παιχνίδι είναι οι φίλοι της Ξάνθης.

 Σ' ένα παντελώς απαξιωμένο ελληνικό ποδόσφαιρο εν μέσω καταθέσεων σε αίθουσες ποδοσφαιρικών και τακτικών εισαγγελιών και με αυτό το ζευγάρι το παράδοξο θα ήταν να υπήρχε ενδιαφέρον.


266  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ  Goal/Goal  1,80  (3-1)


  Ο αποψινός τελικός έχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτό αντικατροπτίζεται και στις αποδόσεις των σημείων. Ο Ολυμπιακός θέλει το κύπελο σε μια περίεργη θα λέγαμε χρονιά που παρ'ότι δεν ήταν καλύτερος από πέρυσι και έχοντας πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του καταφέρνει να κλείσει τελικά επιτυχημένα τη χρονιά. Με το άσσο του 1,20 δεν νομίζω να ασχοληθεί κανείς εκτός και αν ρισκάρουμε το Χημ./1τελ. που πληρώνει 4,30.
   Από τη μεριά της Ξάνθης όλοι ζουν για το αποψινό ματς! Ο Λουτσέσκου προετοιμάζει την ομάδα του για το παιχνίδι αυτό εδώ και καιρό με ηρεμία και χαμηλούς τόνους, με μια πολύ θετική αύρα και αντιμετωπίζοντας τον τελικό όπως ακριβώς πρέπει, σαν μια γιορτή για όλη την πόλη της Ξάνθης. Οι παίκτες της ακριτικής ομάδας δεν έχουν τίποτα να χάσουν και το μόνο σίγουρο είναι πως θα τα παίξουν όλα για όλα αφού μιλάμε για το μεγαλύτερο ραντεβού της ιστορίας της ΑΟΞ. Από στοιχηματικής άποψης η κόντρα στο Χ2Δ που πληρώνει 3,60 φυσικά και αξίζει την προσοχή μας.
  Εμείς θα πάμε πάντως σε μια συντηριτική επιλογή πιστεύοντας πως μπορούν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες καθώς σ' έναν τελικό κάθε ομάδα οφείλει να διεκδικεί κάθε πιθανότητα που έχει μέχρι τέλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου