Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

ΠΑΝΣΟΥΛΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ(Κ 17&20) 2-1, ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥΛΙ


Γιορτή ποδοσφαίρου στο Νέο Σούλι με πρωταγωνιστές τον τοπικό Πανσουλιακό, του νεαρούς ποδοσφαιριστές της Κ 20 και Κ 17 του ΠΑΟΚ, αλλά και τους πολυπληθείς φιλάθλους(περίπου 350) που εκμεταλλεύθηκαν το καλό καιρό και βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου  δημιουργώντας μια φανταστική ατμόσφαιρα με ιδιαίτερη συνεισφορά σ’ αυτό, των 50 περίπου οργανωμένων φιλάθλων του ΠΑΟΚ, του Club Σερρών αλλά και του Νέου Σουλίου, που δεν σταμάτησαν στιγμή τα συνθήματά τους.
Στο αγωνιστικό κομμάτι που ακολούθησε ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με την  Κ 17 και από το 57ο λεπτό και μετά αγωνίσθηκε η Κ 20.



Ο Πανσουλιακός κέρδισε με 2-1 στον φιλικό αυτόν αγώνα, με τον Μπεντούλη στο 7΄ να δίνει με κοντινή κεφαλιά, το προβάδισμα στους γηπεδούχους, ενώ στο 71΄ ο ΠΑΟΚ απάντησε με τον Πόζογλου με κοντινό πλασέ μετά από παράλληλη σέντρα από δεξιά. Το νικητήριο γκολ πέτυχε με πέναλτι ο Τσιακμάκης στο 74΄, ένα πέναλτι που κέρδισε ο Κανδύλας όταν ανατράπηκε από τον Χατζόπουλο.



Πριν την έναρξη του αγώνα έγινε απονομή τιμητικής πλακέτας στον προπονητή της ομάδας του ΠΑΟΚ, Κυριάκο Αλεξανδρίδη, από τον προπονητή του Πανσουλιακού Πέτρο Στοΐλα. Μετά το τέλος του αγώνα οι Διοικούντες του Πανσουλιακού δεξιώθηκαν τον αποστολή του ΠΑΟΚ σε κατάστημα του Νέου Σουλίου.
ΠΑΝΣΟΥΛΙΑΚΟΣ(Πέτρος Στοΐλας):Ρουστάνης(65΄ Πυρινής – 85΄ Σοφιανόπουλος), Παντσιούκας(67΄ Γκόγκας), Δεδούσης Χρ. Θεοφ.(61΄ Μαλάκος), Λαζάρου Γ.(61΄ Γκύζης Β.), Μπάτζιος, Καλαϊτζίδης(77΄ Δεδούσης Γ. Θεοφ), Τσιακμάκης(87΄ Αλεξίου), Μπεντούλης(55΄ Ζαφειρίου), Σάββας(28΄ Στόικος – 77΄ Χατζηαντώνης)), Φιλέντας, Κανδύλας(73΄ Λαζάρου Ι.)
ΠΑΟΚ(Κ 17)(Κυρ. Αλεξανδρίδης): Σοϊλεμέζογλου, Κατσούμπας, Καραμπάς, Βασαΐτης, Τσελεπίδης, Κουταλίδης, Καρατζάογλου, Τζεβελέκης, Τσολακίδης, Συράκος(30΄ Χρήστου), Παπαδόπουλος
Από το 57΄ και μετά αγωνίσθηκε η Κ 20 του ΠΑΟΚ: Τσαφλέκος, Μπαντάνης, Ποζατζίδης, Χατζόπουλος, Πούγκουρας, Πολύζος, Γκιόσε, Τουμανίδης, Σαββίδης, Πόζογλου, Κουλούρης
Ρεπορτάζ αγώνα: serresgoal.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου