Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΖΕΣΤΑΜΑ ΜΕ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ.

    Στην παράταση πήρε τη νίκη πρόκριση η Ρουμπίν μετά το 0-0 στην κανονική διάρκεια του αγώνα με την Λεβάντε. Στο τελευταίο δευτερόλεπτο του 1ου ημιχρόνου δέχτηκε το γκολ η Τσέλσι και έτσι η δυάδα αυτή μας πρόδωσε. Ευτυχώς η Μπενφίκα εκεί που πήγε να μας κάνει τη ζημιά με αυτογκόλ!!!! στο 90'!!! διόρθωσε την κατάσταση στο επόμενο λεπτό και μας πλήρωσε στο 2,35.

Πάμε στα σημερινά με το καινούργιο υπερπλήρες κουπόνι του τετραημέρου.

109 E.A.GUINGAMP vs CAEN F.C.  X 3,00 ... (1-0)


Ισόβαθμες στην τρίτη θέση της βαθμολογίας οι δύο ομάδες. 8 νίκες 5 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα οι γηπεδούχοι στην έδρα τους και αντιστοιχα 5 νίκες 6 ισοπαλίες & 3 ήττες για την Καέν εκτός έδρας. Ντέρμπι δυό ισοδύναμων ομάδων με την ήττα απαγορευτική και για τις δύο.

123 WOLFSBURG F.C. vs FORTUNA DUSSELDORF   X 3,50 ... (1-1)


Παρά την απουσία του Ντιέγκο η Βόλφσμπουργκ έχει σούπερ ψυχολογία μετά το 2-5 της προηγούμενης αγωνιστικής και θέλει να χτίσει ένα καλό νικηφόρο σερί, με τη Φορτούνα να προσπαθεί αλλά να μην… μπορεί, μετρώντας 0-1-8 στις εννιά τελευταίες της εξόδους. Παρ'όλα αυτά ανάγκη για κάτι θετικό είναι μεγάλη για την ομάδα του Στέλιου Μαλεζά μετά τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα αφού στα 5 τελευταία κέρδισε μόνο την Γκροόιτερ Φιρτ. Η φετινή παρουσία και των δύο ομάδων και ιδιατέρως της Βόλφσμπουργκ δεν δικαιολογεί την τιμή του άσσου.

131 HELLAS VERONA F.C. vs LIVORNO F.C.   X 3,10 ... (1-1)


Ντέρμπι με φόντο την 2η θέση του πρωταθλήματος και την απ’ ευθείας άνοδο στην Βερόνα που η τοπική ομάδα υποδέχεται το Λιβόρνο με το οποίο την χωρίζουν μόλις 2 βαθμοί. Με σημαντικές απουσίες η Λιβόρνο αλλά με μόλις δύο ήττες εκτός και την Βερόνα χωρίς ισοπαλία εδώ και καιρό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου