Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ...

174 ΤΖΕΝΟΑ - ΣΙΕΝΑ  1 1,85 ...(2-2)

Στην Γένοβα γίνεται ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της αγωνιστικής με τις Τζένοα και Σιένα να παλεύουν για τους 3 βαθμούς και την αποφυγή του υποβιβασμού. Ένα ελαφρύ προβάδισμα στην Τζενοα που στα 5 τελευταία μέσα στο σπίτι της κέρδισε Μπολονια, Λατσιο και Ουντινε. Υστερεί η Σιενα μακριά από το γήπεδο της.

181 ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ  Χ 3,35 ...(2-0)

Η Φράιμπουργκ ήταν από τις ομάδες που ήθελαν τη διακοπή αφού προερχόταν από βαριές ήττες και ψάχνει την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Καλό σερί «τρέχει» η Γκλάντμπαχ, που έχει σφίξει πολύ αμυντικά και είναι η ομάδα με τα περισσότερα Χ στην Μπουντεσλίγκα. Επίσης θεωρώ απαγορευτική την τόσο μεγάλη ψαλίδα ανάμεσα στις τιμές, στους δύο μόλις βαθμούς η διαφορά των δύο ομάδων.

227 ΑΡΗΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 1 1,60 ...(0-0)

Ο θάνατος σου η ζωή μου θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ο τίτλος της συγκεκριμένης αναμέτρησης καθώς ο χαμένος θα βρεθεί σε πολύ δεινή θέση 3 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Στην πρεμιέρα του site επιλέξαμε τον άσσο του Άρη κόντρα στο Λεβαδειακό στην πρώτη του Σούλη Παπαδόπουλου στο πάγκο των κιτρινόμαυρων και μας δικαίωσε και με το παραπάνω νικώντας 4-0. Σήμερα αναμένω να μιλήσει η έδρα με ότι κι αν αυτό σημαίνει... Η ομάδα της Κομοτηνής δεν πατάει καλά τελευταία και το μόνο που με προβληματίζει είναι η διακοπή.

240 ΣΙΒΑΣΠΟΡ - ΟΡΝΤΟΥΣΠΟΡ  1 1,90 ...(3-2)

Η εντός εκτός έδρας φόρμα δίνει προβάδισμα στην έδρα με την Σιβασπορ να κερδίζει Ανταλια, Τραμπζον και Ελαζιγκ στα 5 τελευταία εντός απέναντι στην Ορντουσπορ που απέτυχε να σκοράρει σε 5 από τα 6 τελευταία ταξίδια της


ΣΥΣΤΗΜΑ 3,4
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ..!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου