Σάββατο 20 Απριλίου 2013

ΚΟΥΠΟΝΙ ΡΕΚΟΡ 300!!! ΑΓΩΝΩΝ

Καλημέρα φιλαράκια καλό Σαββατοκύριακο σ'όλους και καλά κέρδη!! Ελπίζω να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο το μαθούθ κουπόνι με τις 300 επιλογές!!!

150 ΝΑΝΤ - ΟΣΕΡ  1 1,60 ...(1-1)

Ντέρμπι από την μεγάλη κατηγορία της Γαλλίας με δύο αντιπάλους που όχι και πολύ παλαιότερα πρωταγωνίστησαν ακόμη και στα ευρωπαικά κύπελα. Εντυπωσιακή νίκη με 4-0 εκτός με τη Σατορού η δεύτερη στη βαθμολογία Ναντ που μετα τα χθεσινά αποτελέσματα θέλει την νίκη για να διατηρήσει τη θέση της. Η Οσέρ με εμφανή ντεφορμάρισμα δεν σκοράρει στα τέσσερα τελευταία.

161 ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦ- ΣΑΛΚΕ  Χ 3,15 ...(1-0)

Μεγάλο ντέρμπι και εδώ με τις δύο ομάδες να καίγονται για τους τρείς βαθμούς για την μάχη που δίνουν για τα ευρωπαικά εισητήρια. 46 βαθμούς η Σάλκε στην τέταρτη θέση μόλις έναν πάνω από την Φράιμπουργκ και 42 βαθμούς η Άιντραχτ στην έκτη θέση που εθχές την προσπέρασε η Γκλάντμπαχ η οποία με την νίκη της έφτασε τους 44. Όπως καταλαβαίνεται μέχρι το τέλος του πρωταλήματος θα γίνεται χαμός γι αυτές τις θέσεις. Με μοιρασμένο λοιπόν το κίνητρο επιλέγουμε την ισοπαλία.

172 ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ - ΕΒΕΡΤΟΝ  1 2,80 ...(1-0)

Τεράστιο διπλό με τον Ντι κάνιο στον πάγκο με 3-0 στην έδρα της Νιουκάστλ πέτυχαν οι μαυρόγατες στην προηγούμενη αγωνιστική και έρχονται με ψυχολογία και αυτοπεποίθηση στο φούλ για την νίκη που θα τους απομακρίνει για τα καλά από την επικίνδυνη ζώνη. Πήρε το Χ απέναντι στην Άρσεναλ η Έβερτον και παραμένει αήττητη για έξι αγωνιστικές αλλά και χωρίς νίκη στα τελευταία πέντε έκτος. Με αξία ο άσσος στο 2,80.

174 ΦΟΥΛΑΜ - ΑΡΣΕΝΑΛ  2 1,60 ...(0-1)

Μετά τη χαμένη ευκαιρία να πλησιάσει την δεύτερη θέση και το 0-0 με την Έβερτον πλέον κινδυνέυει να την προσπεράσει η Τότεναμ. Πάντως είναι σε καλή κατάσταση οι κανονιέρηδες και κόντρα στην αδιάφορη βαθμολογικά Φούλαμ μπορούν να πάρουν την νίκη.


218 ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ - ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ  1 2,40 ...(1-0)

Νίκη εξάποντο θέλουν οι γηπεδούχοι για να αποφύγουν τα μπαράζ και να φτάσουν την Κάουντενμπιθ, αξία και εδώ στον άσσο.

235 ΧΙΡΟΝΑ - ΛΟΥΓΚΟ 1 1,55 ...(4-0)

Στην πολύ δυνατή έδρα της Χιρόνα θα ποντάρουμε η οποία έχει ρεκόρ 12-2-2 εντος. Στον ένα βαθμό η διαφορά από την τρίτη Αλκορόν κάτι που δεν της επιτρέπει στραβοπατήματα ειδικά σε τέτοια μάτς στην έδρα της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου