Σάββατο 11 Μαΐου 2013

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ...

Καλό Σαββατοκύριακο φιλαράκια!!! Χθες οι επιλογές μας για τους ημιτελικούς του final 4 του Λονδίνου επιβεβαίωθηκαν με τον Ολυμπιακό να κάνει πλάκα στην πολυδιαφημισμένη CSKA παίρνοντας το εισητήριο για τον τελικό δεύτερη συνεχή χρονιά.!!! Στον αυριανό τελικό λοιπόν θα αντιμετωπίσει την διψασμένη για τον τίτλο Real Madrid και θα μιλήσουμε γι αυτό το ματς περισσότερο αύριο. Σήμερα έχουμε γεμάτο ποδοσφαιρικό κουπόνι με τα περισσότερα πρωταθλήματα να βρίσκονται μία ή δύο αγωνιστικές πριν το τέλος. Το παιχνίδι της ημέρας φυσικά γίνεται στο Ο.Α.Κ.Α. όπου στις 20:30 διεξάγεται ο τελικός του κυπέλου Ελλάδας με τον πρωτάρη Αστέρα Τρίπολης να αντιμετωπίζει τον πολυνίκη του θεσμού Ολυμπιακό. Οι σημερινές μας προτάσεις λοιπόν....

130 ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΤΣΕΛΣΙ  2 1,80


Ίσως αρκετοί από εσάς να θυμάστε το εμφατικό 8-0 του προηγούμενου αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων. Οι μπλε είχαν σκορπίσει τη δύσμοιρη σε 'κείνο το παιχνίδι Βίλα. Σήμερα ίσως να θέλουν μια άτυποι ρεβάνς οι γηπεδούχοι αλλά το πραγματικό κίνητρο το έχει η φορμαρισμένη τον τελευταίο καιρό Τσέλσι αφού έμεινε στην ισοπαλία στο ντέρμπι με την Τόττεναμ και δεν κατάφερε να της ξεφύγει στην μάχη για τις θέσεις του champions league. Η Άστον βίλα έκανε τις νίκες που χρειαζόταν και η χρονιά σώθηκε, έφτασε τους 40 βαθμούς και της αρκεί ένας αλλά ίσως και κανένας για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την σωτηρία της. Αν πάντως χρειαστεί αυτόν τον βαθμό την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει την Γουίγκαν εκτός, την μόνη ομάδα δηλαδή που έχει ακόμα μαθηματικά ελπίδα να σωθεί αν και αυτήν την αγωνιστική παίζει στην Ο2 κόντρα στην  Άρσεναλ που θέλει την νίκη για να προσπεράσει την Τσέλσι... (σταύρωμα φοβερό τα ζευγάρια!!!)

138 ΣΑΛΚΕ - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ  1 1,28



Κρατάει την τέταρτη θέση του champions league η Σάλκε και στο σημερινό παιχνίδι μόνο αυτή καίγεται για τους βαθμούς κόντρα στην αδιάφορη Στουτγάρδη. Μικρό το ποσοστό αλλά με ενδιαφέρει για να σχηματίσω δυάδα.


139 ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤ. - ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ  1 1,65



Οι γηπεδούχοι βρίσκονται ισόβαθμοι στην ζώνη του υποβιβασού με την Αουγσμπουργκ η οποία σήμερα είναι "καλεσμένη" στην φιέστα της Μπάγερν και δύσκολα θα γλυτώσει. Σήμερα λοιπόν η ομάδα του Μαλεζά έχει τεράστια ευκαιρία για να καθαρίσει την υπόθεση παραμονή κόντρα στην αδιάφορη βαθμολογικά Νυρεμβέργη.


Πρόταση

130 μονό αποδεκτο  2 1,80 (2ημ.2τελ. 2,65)

138  1 1,28
138  1 1,65
σε δυάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου