Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

ΕΝΑΡΞΗ ΓΙΑ BUNDESLIGA & CHAMPIONNAT

Καλησπέρα φιλαράκια και καλό Σαββατοκύριακο!! Γεμάτο λοιπόν το κουπόνι μας και με τα δύο μεγάλα πρωταθλήματα της κεντρικής Ευρώπης Γαλλίας και Γερμανίας να έχουν ξεκινήσει από χθές. Επίσης τις τελευταίες μέρες είχαμε πολύ σημαντικές εξελίξεις όσον αφορά το παράνομο στοίχημα στο internet με τις αποφάσεις των δικαστηρίων να εφαρμόζονται και τις πρώτες από αυτές τις εταιρίες να κλείνουν και να ακολουθούν κι άλλες, περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ: http://www.betblog.gr/articles.aspx?aid=26734 .Πάμε εμείς στα δικά μας τώρα. Οι πρεμιέρες παντα κρύβουν παγίδες, όπως διαπυστώσαμε και χθές με την Παρί,  γι αυτό λοιπόν καλό είναι να είμαστε λίγο προσεχτικόι και συντηρητικοί στο ποντάρισμα μας. Πολλοί μιλάνε σήμερα για το διπλό της Βόλφσπουργκ το οποίο φυσικά και αξίζει αλλά για πρεμιέρα δεν θα την εμπιστευτώ... η πρόταση μου θα είναι άλλη.

241 ΣΑΛΤΖΜΠΟΥΡΓΚ - ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ  1ημ. 1τελ.  1,65  ( 0-1 / 4-1 )

Φέτος οι ταύροι θα είναι από τις αγαπημένες μου ομάδες καθώς τους παρακολούθησα φέτος σε τρία ματς και πραγματικά διαθέτουν πολύ καλή ομάδα και φυσικά κλάσεις ανώτερη από οποιαδήποτε άλλη στην Αυστρία. Ειδικά στο παιχνίδι εντός έδρας με την Φενέρ μέχρι να σκοράρει ήταν εντυπωσιακή αλλά μετά αποδείχθηκε λάθος η επιλογή να προσπαθήσουν να κρατήσουν αυτό το 1-0 και το πλήρωσαν στις καθυστερήσεις όπου οι τούρκοι κέρδισαν πέναλντι για το τελικό 1-1 και στην ουσία πήραν και το προβάδισμα για την πρόκριση. Η σημερινή αντίπαλος δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να ανταπεξέλθει στην ανωτερότητα της Σάτζμπούργκ που λογικά θα ξεσπάσει για την χαμένη πρόκριση και περιμένω το αποτέλεσμα να καθοριστεί από το ημίχρονο.


255 ΛΙΛ - ΛΟΡΙΑΝ  Χ 3,55  ( 2-1 )

Αποδυναμωμένη βγαίνει από το μεταγραφικό παζάρι η Λιλ που έχασε αρκετά βασικά στελέχη με τους Παγέ, Πεντρετί, Σετζού και Ντιν να αποχωρούν για άλλες ομάδες. Σ' αυτήν την πρεμιέρα καλείτε να πάρει τη ρεβάνς για την ντροπιαστική ήττα με 5-0 από τους φιλοξενούμενους τέσσερις μήνες πριν. Από την άλλη την απόλυτη εμπιστοσύνη του προέδρου της Λοριάν απολαμβάνει ο Γκουρκούφ που είναι ο μακροβιότερος προπονητής στο πρωτάθλημα καθώς κοουτσάρει την ομάδα από το 2003. Πολύ θετικές οι πρεμιέρες που κάνει τα επτά τελευταία χρόνια όπου και είναι αήττητη (4-3-0). Θα εμπιστευτούμε αυτήν την παράδοση και θα επιλέξουμε την ισοπαλία.
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου