Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ!!!

  Καλημέρα φιλαράκια μου και καλή σεζόν να έχουμε καθώς μπορεί εδώ και αρκετές μέρες το κουπόνι να παρουσιάζεται γεμάτο αλλά ουσιαστικά σήμερα είναι η πραγματική έναρξη άλλης μιας στοιχηματικής χρονιάς.

  Η δική μας SUPER LEAGUE ξεκινά, μαζί & το κορυφαίο για τους περισσότερους πρωτάθλημα της Ευρώπης η PREMIER LEAGUE & η φυσικά η PRIMERA DIVISION!!! BUNDESLIGA & LIGUE1 βρίσκονται στην δεύτερη αγωνιστική και στην Ιταλία ξεκινά το COPA ITALIA!!! ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ & ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ πάμεCOPA!!! Καλή αρχή!!!


149 ΚΑΙΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ -ΑΟΥΕ 1ημ. 1τελ. 1,70  (1-0/2-0)

 Ισχυρή πάντα στο “Φριτς Βάλτερ Στάντιον” η Καϊζερσλάουτερν, έχει παράδοση να καθαρίζει εύκολα την αναιμική εκτός Άουε, που προέρχεται από δύο σερί ήττες. Οι γηπεδούχοι μπορεί να ηττήθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική στο ντέρμπι με την Γροϊτερ εκτός έδρας όμως σήμερα καθαρίζουν το παιχνίδι από νωρίς καθώς είναι ομάδα επιθετική και πολύ πιεστική μπροστά.


156 ΑΜΒΟΥΡΓΟ - ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ  1 1,85  (1-5)


Και οι δύο ομάδες έρχονται από ισοπαλίες με γκολ, το Αμβούργο εκτός έδρας με τη Σάλκε και η Χόφενχαϊμ εντός έδρας με τη Νυρεμβέργη. Από πέρσι είναι γνωστά τα αμυντικά προβλήματα των φιλοξενούμενων και οι πολύ κακές εκτός έδρας επιδόσεις τους και εξάλλου στο γερμανικό βορρά έχουν παίξει πέντε φορές για το πρωτάθλημα και έχουν πάρει μόνο μία ισοπαλία.Οι γηπεδούχοι φέτος ευελπιστούν σε έξοδο στην Ευρώπη και κρατώντας τον βασικό περσινό κορμό και στηρίζοντας πολλά στην έδρα. Παιχνίδια σαν αυτό επιβάλλεται να τα κερδίζουν από τώρα!!!


158 ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ -ΣΑΛΚΕ  Χ 3,25  (4-0)

Μετά την ήττα στην πρεμιέρα στην έδρα του Αννόβερο και σ ένα ματς που όλα πήγαν στραβά καθώς από το 17' έχανε 1-0 στο 32' έμεινε με 10 και στο 52' με εννιά!!! οι "λύκοι"" θέλουν τους πρώτους τους βαθμούς τους σήμερα κόντρα όμως σ' ένα καλύτερο αντίπαλο. Από την άλλη η Σάλκε που τελικά θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ μεσοβδόμαδα για τα play offs του chamions league και ίσως αυτό να της αποσπάσει λίγο την προσοχή έχει πολύ αρνητική παράδοση στην «Φόλκσβαγκεν Αρένα» με την ισοπαλία να κυριαρχεί (6-8-2). Θα ακολουθήσουμε την παράδοση λοιπόν και θα επιλέξουμε το Χ.


159 ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ  2 2,00  (0-1)

 Οι φιλοξενούμενοι μετά την πολύ επιτυχημένη πρώτη αγωνιστική συμπλήρωσαν 6 σερί νίκες (με την περσινή σεζόν) και θέλουν να ισοφαρίσουν το ρεκόρ τους που είναι στις 7 νίκες!!! Μας έδειξε πολύ θετικά στοιχεία και επίσης την ευνοεί και η παράδοση κόντρα στους γηπεδούχους με τον επιθετικό της Κίσλινγκ να έχει σκοράρει και στα οκτώ τελευταία ματς κόντρα στη Στουτγάρδη (συνολικά 12 γκολ). Αξίζει το ρίσκο και επιλέγουμε διπλό....

163 ΑΡΣΕΝΑΛ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ  Goal/Goal  1,55  (1-3)

Μια από τα ίδια αναμένουμε από την ομάδα του Βενγκέρ και φέτος αφού η ομάδα δεν άλλαξε σχεδόν καθόλου και το μπάτζετ των 80 εκατομμυρίων!!! να μήν χρησιμοποιείται μέχρι τώρα. Κλασικά επιθετικό ποδόσφαιρο από τους κανονιέρηδες στην Ο2 arena σκοράρουν σχεδόν πάντα. Οι "χωριάτες" και αυτοί είναι ομάδα που θα προσπαθήσουν να παίξουν επιθετικά την φετινή σεζόν και με την προσωπική μου αδυναμία τον  Βέλγο επιθετικό τους Benteke στην αιχμή του δόρατος θα είναι ομάδα που θα κάνει ζημιές. Παίρνοντας το μικρό ρίσκο να σκοράρει η ΄Αστον Βίλα θα σας προτείνω το Goal/Goal στο 1,55.


165 ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΚΑΡΝΤΙΦ  4-6 Goal 3,00  (2-0)

Τα "σφυριά" μετά τη άκρως επιτυχημένη περσινή χρονιά θέλουν να συνεχίσουν σε υψηλότερο επίπεδο φέτος και αναμένεται να εκμεταλλευτούν την έδρα τους όσο περισσότερο μπορούν. Στην σημερινή πρεμιέρα θα αντιμετωπίσουν την πολύ ποιοτική και επιθετική νεοφώτιστη Κάρντφ. Οι φιλοξενούμενοι είναι από τις ομάδες που παίζουν για την "χαρά του παιχνιδιού" και πέρυσι σκόραραν 72 φορές!!! Στα φιλικά που έδωσε φέτος μετρά 4 στα 5 goal/goal. Παιχνίδι που μπορεί να ανοίξει εύκολα, πάμε για πολλά τέρματα!!!


177  ΝΟΤΙΝΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ - ΜΠΟΛΤΟΝ  Χ 3,20  (3-0)

 Νότιγχαμ διατηρεί το απόλυτο μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές, η Μπόλτον του Φρίντμαν όμως είναι σκληρό καρύδι. 2 στα 2 Χ έχουν οι φιλοξενούμενοι και θα ρισκάρω και την τρίτη ισοπαλία στη σειρά...


178  ΝΤΕΡΜΠΙ -ΛΕΣΤΕΡ  Χ 3,25  (0-1)

Σπάνια θα βρούμε τη Λέστερ σε τιμές αουτσάιντερ, το παιχνίδι όμως είναι ντέρμπι των Μίντλαντς και η έδρα της Ντέρμπι ισχυρή. Η ισοπαλία τον πρώτο λόγο.


 237  ΣΤΟΥΡΜ ΓΡΑΤΣ - ΣΑΛΤΖΜΠΟΥΡΓΚ  2ημ. 2τελ.  1,95  (0-1/1-1)

Η ομαδάρα μου η Σάλτζμπουργκ βρέθηκε να χάνει 0-1 από την Γκρόντινγκ και στο δεύτερο ημίχρονο σοβαρεύτηκε και πέτυχε 4 τέρματα χωρίς όμως να μας πληρώσει καθώς την εμπιστευτήκαμε από το ημίχρονο. Σήμερα λοιπόν απέναντι στην μετριότατη Στουρμ θα την ξαναεπιλέξουμε στο διπλό από το 1ο ημίχρονο καθώς λογικά θα παρουσιαστεί πιο προσεκτική από την αρχή.


244  ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΒΕΡΟΙΑ  1 1,95  (2-2)

Ίσως ένα από τα πιο ωραία σημεία του κουπονιού. Η Βέροια φέτος είναι το Νο 1 φαβορί για τον υποβιβασμό ενώ αντίθετα ο Πλατανιάς παρουσιάζεται οργανωμένος και με όλες τις προϋποθέσεις να παραμείνει και φέτος στην Super League. Καλή ευκαιρία αυτή η πρεμιέρα για επιπλέον ώθηση και μια καλύτερη σεζόν.


265  ΛΟΚΕΡΕΝ - ΓΚΕΝΚ  Over 1,55  (3-1)

 3 στα 3 over  μετράει η Λόκερεν, κόντρα στην ποιοτική επιθετικά Γκενκ θα κάνει το 4 στα 4.


 271  ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ  1ημ 1τελ.  2,10  (0-0/1-0)

Πιο έτοιμη από τις αντιπάλους της ελέω Γιουρόπα Λιγκ είναι η Σεντ Ετιέν και στη δυνατή της έδρα όχι μόνο μπορεί να κερδίσει τη Γκινγκάμπ, αλλά και να το κάνει εμφατικά. Οι φιλοξενούμενοι είναι αρκετές κλάσεις πιο κάτω και η κατηγορία είναι πολύ δύσκολη γι αυτούς. Άσσος από το ημίχρονο, οτιδήποτε διαφορετικό θα είναι μεγάλη έκπληξη.

273 ΠΑΟΚ - ΞΑΝΘΗ  1ημ 1τελ. 2,10  (1-0/3-0)

Μια πολύ σημαντική εβδομάδα με πολύ θετικές εξελίξεις πέρασε για τον ΠΑΟΚ καθώς μετά την τιμωρία της Ουκρανικής Μετάλιστ του δίνεται η ευκαιρία για να διεκδικήσει την μεγαλύτερη πρόκριση στην σύγχρονη ιστορία του απέναντι στην γερμανική Σάλκε. Η διάθεση όλων λοιπόν στο στρατόπεδο του δικεφάλου είναι θετική και παρ' όλο που το μυαλό της ομάδας είναι στο προαναφερθέν παιχνίδι δεν νομίζω να επηρεάσει και πολύ το αποτέλεσμα στο ματς με την Ξάνθη. Τον ΠΑΟΚ φέτος τον περιμένω πολύ σοβαρό και πειθαρχημένο ελέω του προπονητή και της οργάνωσης σε όλα τα επίπεδα της Π.Α.Ε. Η Ξάνθη μου φάνηκε πολύ μέτρια ομάδα στο παιχνίδια που έδωσε για το Europa και μάλλον θα δούμε άλλη μια κακή χρονιά απ' αυτήν. Θα επιλέξω τον άσσο από το ημίχρονο κάτι που λογικά θα επιδιώξει ο Στέφενς ώστε να ξεκουράσει παίχτες και να προετοιμαστεί καλύτερα για το μεγάλο παιχνίδι εναντίον της πρώην ομάδας του. 


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:

Σύστημα 2/3

149 ΚΑΙΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ -ΑΟΥΕ    1ημ. 1τελ.  1,70
156 ΑΜΒΟΥΡΓΟ - ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ    1  1,85
159  ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ  2  2,00

 Τριάδα

 163  ΑΡΣΕΝΑΛ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ  Goal/Goal  1,55
 165  ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΚΑΡΝΤΙΦ  4-6 Goal 3,00
 265  ΛΟΚΕΡΕΝ - ΓΚΕΝΚ  Over 1,55

Σύστημα 2/3

158  ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ -ΣΑΛΚΕ  Χ 3,25
177  ΝΟΤΙΝΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ - ΜΠΟΛΤΟΝ  Χ 3,20
178  ΝΤΕΡΜΠΙ -ΛΕΣΤΕΡ  Χ 3,25

Σύστημα 3/4/5

 159  ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ  2 2,00
 237  ΣΤΟΥΡΜ ΓΡΑΤΣ - ΣΑΛΤΖΜΠΟΥΡΓΚ  2ημ. 2τελ.  1,95
 244  ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΒΕΡΟΙΑ  1 1,95
 271  ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ  1ημ 1τελ.  2,10
 273  ΠΑΟΚ - ΞΑΝΘΗ  1ημ 1τελ. 2,10











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου