Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΑΞΙΑ

Καλημέρα φιλαράκια!!! Πέρασε και αυτή η ευρωπαϊκή εβδομάδα με πολύ θετικά αποτελέσματα για τις ελληνικές ομάδες. Το παρών Σαββατοκύριακο τώρα νομίζω είναι μια καλή ευκαιρία για να πετύχουμε καλές αποδόσεις περιμένοντας την διακοπή των πρωταθλημάτων εξαιτίας των μπαράζ των εθνικών ομάδων για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, εκεί που ελπίζουμε να βρεθεί και η δική μας ομάδα η οποία θα αντιμετωπίσει την Ρουμανία. Πάμε λοιπόν στα σημερινά τα οποία θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας αλλά με αξιοσέβαστες αποδόσεις.


156 ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΚΑΡΝΤΙΦ  1,85   (2-0)

Οι "χωριάτες" δεν έχουν την συγκομιδή που θα θέλανε στην έδρα τους καθώς μετράνε μόλις μία νίκη και τέσσερις ήττες έχοντας ομολογουμένως βγάλει δύσκολο πρόγραμμα. Ο πολύ σημαντικός γι αυτούς επιθετικός Μπεντέκε μετά την επιστροφή του από τραυματισμό ψάχνει τα πατήματα του μένοντας για τέσσερα ματς χωρίς γκολ. Σήμερα κόντρα στη νεοφώτιστη Κάρντιφ θα ψάξει όσο τίποτα την επαφή με τα δίχτυα και 'μείς θα τον εμπιστευτούμε. Οι φιλοξενούμενοι παρ' όλο που πέρυσι στην Championship εμφάνιζαν ένα πολύ επιθετικό σύνολο φέτος στα δύσκολα επιλέγουν πιο συντηριτική τακτική και η αλήθεια έιναι πως τα καταφέρνουν μια χαρά έως τώρα. Εκτός έδρας έχουν ηττηθεί μόλις μια φορά αλλά σήμερα η δίψα της Αστον Βίλλα για τη νίκη θα υπερισχύσει.


231 ΓΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ  1  1,50   (3-1)

Το απόλυτο μετράνε τα "μουλάρια" στην έδρα τους με  5 στα 5 και με το εντυπωσιακό 17/3 παθητικό  φιγουράρουν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι που βρίσκονται στο τέλος του βαθμολογικού πίνακα με 5 βαθμούς που παραδόξως τους έχουν μαζέψει όλους εκτός έδρα με 5 ισοπαλίες!!! Σήμερα όμως η ποιότητα των γηπεδούχων και η δύναμη της έδρας έχουν τον πρώτο λογο και η απόδοση του 1,50 είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιήτική.


232  ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ  2 2,25    (0-2)

Ο Παναθηναϊκός του τελευταίου μήνα μόνο θετικά πράγματα βγάζει στο γήπεδο και παρουσιάζει μια ομάδα που συνεχώς βελτιώνεται, με αποκορύφωμα το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό το περασμένο Σάββατο. Οι πράσινοι ήταν πολύ καλύτεροι σε όλες τις γραμμές του γηπέδου εξουδετερώνοντας τα πολύ ποιοτικότερα ατού των φιλοξενουμένων, χάσαν τις ευκαιρίες που τους δώθηκαν και στο τέλος δεν πήραν αυτό που άξιζαν. Ο Άρης μετά από δύο συνεχόμενες ήττες ήρθε το παιχνίδι με την Βέροια και ο Βοσκάκης αποσυντονίζοντας ξανά την ομάδα με τις κόκκινες που δέχτηκε.  Πολλά παράπονα είχαν και στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ στην κρήτη και γενικά το κλίμα στην ομάδα μόνο ήρεμο δεν είναι. Κακές εμφανίσεις, κακές διαιτησίες, άσχημη βαθμολογική θέση, όλα στραβά για τον Άρη που είναι αναγκασμένος να παλέψει όλα τα παιχνίδια με ότι μέσα διαθέτει και συστυχώς γι αυτόν δεν είναι πολλά. Η ισοπαλία είναι πιθανή αλλά το παιχνίδι πάει προς τ'  αριστερά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου