Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΕΝΑ ΚΟΥΠΟΝΙ ΓΕΜΑΤΟ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ



Καλημέρα φιλαράκια! Τις τελευταίες μέρες οι επιδόσεις σας στον στίβο του στοιχήματος ήταν σπουδαίες, αν και από το τελευταίο ευρωπαϊκό τριήμερο δεν έλειψαν οι εκπλήξεις.
Το σημερινό κουπόνι καλύπτει πραγματικά όλα τα γούστα και οι αποδόσεις που προσφέρονται στα παιχνίδια που θα προτιμήσουμε είναι αρκετά πλούσιες...


142  ΝΑΝΣΙ -ΛΑΝΣ  Χ 3,00   (1-0)

Δὐσκολη εκτός έδρας αποστολή για την Λανς που θέλει να μείνει κοντά στην πρωτοπόρο Μετς. Οι γηπεδούχοι είναι μια ομάδα που έρχεται εύκολα στο γκολ παίζοντας επιθετικά και παραμένει αήττητη στην έδρα της. Οι φιλοξενούμενοι μετά το μέτριο ξεκίνημα στα τελευταία παιχνίδια παίρνουν βαθμούς αλλά ακόμα δεν έχουν παρουσιάσει εντυπωσιακό πρόσωπο παρ' όλο που στόχος είναι το πρωτάθλημα και η άνοδος. Η Λανς εκτός γενικά δυσκολεύεται μετρώντας ήδη τέσσερις ισοπαλίες και από μια τόσο δύσκολη αναμέτρηση όπως η σημερινή δεν θα δυσαρεστηθεί αν αποσπάσει ακόμα μία.


155  ΜΑΪΝΤΖ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ  1ΧΔ 2,14   (1-3)

 Σε καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι αν και στο προηγούμενο παιχνίδι σ' ένα ματς ροντέο κόντρα στην Βέρντερ πήρε το τρίποντο με μια δόση τύχης. Ωστόσο σήμερα έχει την ευκαιρία για ένα σπουδαίο αποτέλεσμα αντιμετωπίζοντας την Ντόρτμουντ η οποία έδωσε ένα πολύ κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι μεσοβδόμαδα κόντρα στη Νάπολι αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα τραυματισμών με το βασικό αμυντικό της δίδυμο να απουσιάζει και να καλείτε ο Παπασταθόπουλος να καλύψει το κενό με επιτυχία παρ' όλο που φάνηκαν αρκετά κενά στα μετόπισθεν. Η ομάδα του Κλοπ αγωνίζεται στα όρια και είναι πιθανό το στραβοπάτημα σήμερα.


157 ΧΕΡΤΑ -ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ  1 1,90   (0-0)

 Σπουδαίο ποδόσφαιρο έπαιξε η Χέρτα κόντρα στην Λεβερκούζεν την προηγούμενη αγωνιστική αλλά ήταν και απίστευτα αναποτελεσματική στην επίθεση, έτσι ένα γκολ οφσαϊντ ήταν αυτό που έκρινε το αποτέλεσμα και τους γηπεδούχους να ηττώνται με 0-1. Σήμερα αντιμετωπίζει ένα πιο βατό αντίπαλο και αν δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις μπορεί να μας προσφέρει τον καλοπληρωμένο άσσο. Οι φιλοξενούμενοι είναι ομάδα που στηρίζεται στην έδρα της και μακριά από αυτήν δεν τα καταφέρνει έχοντας μόλις ένα διπλό και πέντε ήττες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου