Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

ΔΥΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΔΥΟ ΔΙΠΛΑ...

Καλησπέρα φιλαράκια! Ρισκάραμε και χάσαμε εχθές. Οι αναλύσεις μας μπορεί να μην αποδείχθηκαν λάθος, εκτός ίσως από το παιχνίδι της Μαϊντζ με τη Ντόρτμουντ αλλά δυστυχώς δεν επιβεβαιώθηκε καμία από τις προβλέψεις μας. Πάμε λοιπόν στα σημερινά όπου από ένα πραγματικά εντυπωσιακό Κυριακάτικο κουπόνι με πολύ ποιοτικές στοιχιματικές επιλογές αλλά και με πολλές ευκαιρίες για καλούς συνδυασμούς δυάδων αφού το 90% των παιχνιδιών σχεδόν προσφέρονται σε δυάδες και μονό αποδεκτά.



307 ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ - ΓΑΛΑΤΑ-ΣΑΡΑΪ  2 2,30   (1-0)


Ντέρμπι στην Πόλη και η Γαλατά που ηττήθηκε στην Μαδρίτη μεσοβδόμαδα για το Champions League από την Ρεάλ, στο πρωτάθλημα δεν έχει πολλά περιθώρια για άλλες απώλειες.Η χθεσινή ισοπαλία μεταξύ Φενέρ και Μπεσικτάς ήταν το πιό βολικό αποτέλεσμα γι αυτήν και με νίκη στο σημερινό παιχνίδι προσκομίζει πολλά κέρδη αφού θα πιάσει στην βαθμολογία την σημερινή της αντίπαλο και την Μπεσικτάς που έχουν 25 και θα μειώσει από την πρωτοπόρο Φενέρ που έχει ξεφύγει στους 32. Κομβικής σημασίας λοιπόν το σημερινό παιχνίδι για την εξέλιξη του πρωταθλήματος και η Γαλατά που διαθέτει εκπληκτικό ρόστερ δεν θα αφήσει τέτοια ευκαιρία να χαθεί.


313 ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ - ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ  2 2,20  (1-3)


Αφού έπαιξε με την υπομονή μας για καιρό η Κοπεγχάγη μην καταφέρνοντας να κερδίσει για 13 συννεχόμενα παιχνίδια έχει βρει πλέον ρυθμό και προσπαθεί να φτάσει στην κορυφή της βαθμολογίας όπου απέχει 9 βαθμούς χωρίς να υπολογίζουμε το σημερινό παιχνίδι. Μεγάλο ντέρμπι που βρίσκει και τους δύο αντιπαλους σε πολύ καλή κατάσταση με τους γηπεδούχους να είναι αήττητοι μάλιστα για 9 ματς αλλά και τους φιλοξενούμενους να μην έχουν ηττηθεί στα τελευταία 6. Εμείς θα πάμε με την ποιότικότερη ομάδα αφού ακόμα και τώρα η Κοπεγχάγη έιναι το φαβορί για τον τίτλο και το σημερινό παιχνίδι είναι γι αυτήν ένα από τα πιο κρίσιμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου