Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΣΤΟ 2014!

   ΚΑΛΗΜΕΡΑ & ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!! Όλοι εμείς στο πάμεCOPA, ο Φάνης, ο Θέμης, ο Παναγιώτης, ο Νίκος, ο Πέτρος, η Ευαγγελία, η Έυη, η Άννα και η Δώρα σας ευχόμαστε ένα ευτυχισμένο, δημιουργικό και γεμάτο επιτυχίες 2014! Σας υποσχόμαστε πως ακόμα μία χρονιά θα είμαστε εδώ να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση με θετική ενέργεια και όρεξη για δουλειά!!!
   Πάμε λοιπόν για το πρώτο ποντάρισμα της χρονιάς. Το νησί συνεχίζει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον μας και όσο η μάχη στην κορυφή της Premier φουντώνει τόσο και 'μεις προσπαθούμε να προβλέψουμε το νικητή από αυτή την σπουδαία μάχη. Προσωπικά πιστεύουμε στους μπλε του Μουρίνιο...


109 ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΤΣΕΛΣΙ  2 1,85  (0-3)

Ο Πορτογάλλος κόουτς διαθέτει ένα εξαιρετικό ρόστερ και το διαχειρίζεται άψογα. Το βάθος του πάγκου δίνει την δυνατότητα ξεκούρασης σημαντικών παικτών και στο σερί αυτό αγώνων κάθε τρεις μέρες η ομάδα του Λονδίνου φαίνεται να εκμεταλλεύεται αυτό το πλεονέκτημα της. Η νίκη κόντρα στην Λίβερπουλ ήταν σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας και η Τσέλσι δεν είναι ομάδα που θα αφήσει αυτούς τους βαθμούς να πάνε χαμένοι. Η Σαουθάμπτον είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος, αν και με τις προσθήκες οι οποίες έγιναν μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η πορεία της έως τώρα. Παρ' όλα αυτά πρόκειται για ομάδα με ταβάνι την είσοδο στην δεκάδα. Κίνητρο, ποίοτητα ποδοσφαιριστών και συνόλου αλλά και η απόδοση του διπλού μας δίνουν όλους τους λόγους που χρειαζόμαστε για να επιλέξουμε το διπλό.


120 ΝΤΕΡΜΠΙ - ΓΟΥΙΓΚΑΝ  1 1,85   (0-1)

Η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Championship εδώ και καιρό είναι η Ντέρμπι και βρίσκεται σε πορεία ανόδου στη μεγάλη κατηγορία. Στην έδρα της παρουσιάζεται πανίσχυρη με μόλις μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε παιχνίδια και μάλιστα όλες οι νίκες της ειναι με μεγάλα σκορ. Η Γουίγκαν μετριότατη και αν και προέρχεται από νίκη δεν έχει τα φόντα να αντισταθεί στα κρυάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου