Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ PREMIER LEAGUE

Xρόνια πολλά φιλαράκια!!! Ελπίζουμε να περάσατε όμορφα τα φετινά Χριστούγεννα!!! Όπως κάθε χρόνο το Νησί ειναι αυτό που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον μας για το στοίχημα τέτοιες μέρες και η αλήθεια είναι πως με τη μάχη που γίνετε στην κορυφή φέτος τα παιχνίδια των πρωτοπόρων τραβούν ακόμα περισσότερο την προσοχή μας!!! Έχοντας λοιπόν λίγες επιλογές και αμφίρροπες αναμετρήσεις θα στραφούμε στο παιχνίδι με τα γκολ. Και κάτι τελευταίο για την εισαγωγή..... 'Αντε γ@@σου Γουέστ Μπρομ....


189 ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΣΠΟΡ - ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ  over 1.65   (0-0)

Μετά την Φενερ η Γκαζιαντεπ είναι η πιο Over ομάδα του Τούρκικου πρωταθλήματος με 11 Over σε 16 αγώνες. Πριν το τελευταίο 2-0 μέσα στην Εσκισεχιρ ερχόταν από 8 συνεχόμενα Over. Με επίσης άξιο αναφοράς το ότι τα 7 τελευταία εντός έδρας ματς έκατσαν στην συγκεκριμένη κατηγορία στοιχήματος. Η Μπουρσα με ουδέτερο συντελεστή τερμάτων (19-19) δείχνει ότι σταθερά βάζει και τρώει.


193 ΧΑΛ - ΦΟΥΛΑΜ   over 1.90   (6-0)

Αλλοπρόσαλλες και οι δύο ομάδες, πάντως αν έδινα κάπου προβάδισμα αυτή θα ήταν η Χαλ. Ο λόγος το ότι η Φουλαμ διαθέτει μακράν την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 35 γκολ σε 16 αγώνες. Η Χαλ δείχνει πιο ισορροπημένη με θετικό συντελεστή τερμάτων εντός έδρας. Με 8 Over στις 9 τελευταίες αγωνιστικές η Φουλαμ και 5 Over στα 6 τελευταία εκτός έδρας ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου