Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

ΕΠΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΜΠΡΟΜΓΟΥΪΤΣ...

Πολλά φιλιά από το Δέντρο των Φιλιών σε όλα τα φιλαράκια μας. Σε εορταστικό κλίμα το Σαββατοκύριακο και με ωραία ψυχολογία πάμε να παίξουμε το στοιχηματάκι μας και σήμερα.


148 ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ - ΧΑΛ  1 1,85   (1-1)

Επιμένουμε στην Μπρόμγουϊτς που μας έχει πληγώσει τα δύο τελευταία Σαββατοκύριακα. Η όμαδα έχει ταλέντο όμως ήταν άτυχη στα τελευταία παιχνίδια και δεν έχει δει νίκη στα τελευταία έξι. Αποτέλεσμα ήταν η απόλυση του προπονητή Κλάρκ, είδηση που έπεσε σαν κεραυνός στην κόσμο της Premier. Το σοκ αυτό μπορεί να ξυπνήσει τους παίκτες και να δώσουν κάτι παραπάνω στο σημερινό ματς. Αντίπαλος η Χαλ που είναι ομάδα που μάχεται αλλά δεν τα καταφέρνει εκτός έδρας έχοντας μόλις μία νίκη μία ισοπαλία και έξι ήττες.


231 ΑΛΚΜΑΑΡ - ΧΕΡΕΝΦΕΝ  1 1,70   (1-5)

Οι γηπεδούχοι παρότι δεν παίζουν άσχημα μετράνε τρεις σερί ήττες και πέντε ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Ειδικά το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Χέρακλες ήταν πραγματικός επιθετικός μονόλογος για την ΑΖ και όμως κατάφερε να ηττηθεί. Η Χέρνφεν δεν είναι κακή εκτός αλλά η έδρα θα υπερισχύσει σήμερα καθώς η ανάγκη και η θέληση της ΑΖ για νίκη είναι μεγαλύτερη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου