Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ...

 Καλημέρα φιλαράκια! Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε με κέρδη να πάμε για γιορτές γεμάτοι...
Πολλά τα ντέρμπι και σήμερα έχουμε ξεχωρίσει κατ' αρχήν τον άσσο στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος και ένα διπλό στο οποίο όμως θα πάμε συντηριτικά και θα το επιλέξουμε με την κάλυψη της διπλής ευκαιρίας.


149 ΚΑΡΝΤΙΦ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ  2ΧΔ 1,43  (1-0)

Θα επιμείνουμε στην Γουέστ Μπρομ παρ' όλο που μας έσπασε το απόλυτο το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Πέμπτο σερί ματς που έμεινε χωρίς νίκη, αν και μόνο η ήττα στην τελευταία αγωνιστική από τη Νοργούιτς μπορεί να θεωρηθεί εκτός προγράμματος. Σήμερα αγωνίζεται κόντρα στην μέτρια Κάρντιφ που μπορεί στην έδρα να έχει βάλει δύσκολα στους "μεγάλους" της Premier όμως σ' ένα παιχνίδι όπως το σημερινό θα κληθεί να παίξει ποδόσφαιρο και όχι να ταμπουρωθεί. Δίνοντας λοιπόν χώρους στους φιλοξενούμενους περιμένω πως οι ποιοτικότεροι ποδοσφαιριστές της Μπρόμγουϊτς θα δημιουργήσουν ευκαιρίες για να φύγουν με το διπλό. Η παράδοση δίχνει ισοπαλία με 1-4-2 και είναι ο πιο σημαντικός λόγος που μας οδηγεί στην διπλή ευκαιρία και όχι στο ξερό διπλό που οι τολμηροι θα το πληρωθούν στο 2,55.


222 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  1 1,85   (1-2)

Με την ίδια λογική που είχαμε εμπιστευτεί τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης θα επιλέξουμε τον άσσο και σήμερα. Τότε σας είχαμε επισημάνει πως οι δύο κύριοι αντίπαλοι των πρασίνων φέτος είναι ο Αστέρας και ο Ατρόμητος. Οι τρεις τους θα παλέψουν για την τρίτη θέση, ένας στόχος που φαβορί έχει την ομάδα του Αναστασίου. Οι καλές εμφανίσεις τον τελευταίο καιρό έχουν δώσει αυτοπεποίθηση στους γηπεδούχους και κερδίζοντας το σημερινό παιχνίδι θα αρχίσουν να κρυφοκοιτάζουν και ψηλότερα. Η ομάδα του Περιστερίου βέβαια μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι αφού και φέτος έχει δείξει σημάδια σταθερής ομάδας που ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο. Παρ' όλα αυτά το ταβάνι της παραμένει η τρίτη με τέταρτη θέση.Ο Παναθηναϊκός έχω την αίσθηση πως θέλει περισσότερο το παιχνίδι και πως είναι καλύτερος σαν όμάδα διαθέτοντας ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές. Το μόνο αποτρεπτικό για τον άσσο ίσως να είναι η απόδοση που θεωρώ πως έπρεπε να είναι  πιο κοντα στο 2,00 ίσως και περισσότερο.




1 σχόλιο: