Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

AΠΟ ΝΩΡΙΣ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ 3,4,5 ΚΑΙ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

Καλό Σαββατοκύριακο φιλαράκια! Πλούσιο κουπόνι κι αυτό το διήμερο και σήμερα θα ξεκινήσουμε με τα μεσημεριανά παιχνίδια των δεύτερων κατηγοριών Γαλλίας και Ιταλίας ελπίζοντας να κερδίσουμε μεγάλες αποδόσεις σε σύστημα 3,4,5...

141 ΜΠΡΕΣΤ - ΟΣΕΡ  Χ 2,90   (1-0)

Όσο περνούν οι αγωνιστικές τόσο πιο κοντά στον υποβιβασμό φτάνει η Μπρεστ που πρέπει να διεκδεικήσει ότι μπορεί σε όλα τα παιχνίδια που απομένουν. Συμπλήρωσε ήδη 10 ματς χωρίς νίκη και εντός έδρας στα τελευταία 7 μετρά 0-3-4. Από την άλλη η Οσέρ έχει κι αυτή τα χάλια της αν και στην τελευταία αγωνιστική έστω και με την βοήθεια της τύχης επικράτησε της Ιστρ ύστερα από 5 αποτυχημένα αποτελέσματα. Εκτός δεν έχει κερδίσει φέτος και ελπίζουμε να μην το κάνει ούτε και σήμερα. Τέλεια μοιρασμένο το παιχνίδι δεν θα γυρίσουμε την πλάτη μας στο Χ.


146 ΛΑΤΙΝΑ - ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ Χ 3,00   (1-0)

Η γηπεδούχος Λατίνα βρίσκεται σε καλή κατάσταση και αρκετά ψηλά στην βαθμολογία μένοντας μακριά από περιπέτειες. Δεν έχει ηττηθεί στα τελευταία πέντε παιχνίδια και στις τάξεις της επικρατεί ικανοποίηση. Από την άλλη η φιλοξενούμενη προερχόμενη από συννεχόμενες ήττες όλες όμως στο γκολ χρειάζεται παση θυσία βαθμούς για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις.  Εκτός έδρας πάρουσιάζεται μαχητική και σήμερα έχει τις πιθανότητές της να φύγει έστω και με τον βαθμό της ισοπλαλίας.


148 ΠΑΝΤΟΒΑ - ΝΟΒΑΡΑ Χ 2,90  (1-0)

Ματς εξάποντο παραμονής! Οι φιλοξενούμενοι πάντως είναι ελαφρώς καλύτερη ομάδα αλλά εκτός έδρας παρουσιάζονται πολύ αδύνατοι έχοντας μόνο μια νίκη, πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες. Η Πάντοβα στο ντεμπούτο του νέου της προπονητή Σερένα, πάλεψε κόντρα στην πρωτοπόρο Παλέρμο έχασε με πέναλντι στο 84' δίνοντας πάντως κάποιες ελπίδες στους ανθρώπους της. Μεγάλο το σημερινό παιχνίδι και για τους δύο με την καλύτερη Νοβάρα πάντως να βολεύεται και μ'ένα βαθμό.


149 ΡΕΤΖΙΝΑ - ΤΡΑΠΑΝΙ  1 2,50  (1-1)

Κομβικό παιχνίδι για την Ρετζίνα που χρειάζεται επιγώντος τους τρείς βαθμούς για να ξεφύγει από την ζώνη του υποβιβασμού θέλοντας να εκμεταλευτεί το ''momentum'' της και να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα που έχει από την αρχή της χρονιάς. Η νεοφώτιστη Τραπάνι αποτελεί την έκπληξη της φετινής Serie B αλλά από εδώ και πέρα θα αρχίσει να ξεφουσκώνει. Στο 2,50 θα ρισκάρουμε στον άσσο.


152 ΤΣΕΖΕΝΑ - ΠΑΛΕΡΜΟ Χ 2,80  (0-0)

Και από τις μάχες στην ζώνη του υποβισμασού πάμε στο ντέρμπι των πρώτων θέσεων. Αήττητη στα τελευταία εφτά η Τσεζένα υποδέχεται στο γήπεδό της με συνθετικό χλοοτάπητα την πρωτοπόρο Παλέρμο που έιναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και της ανόδου στην μεγάλη κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύτηκαν στο προηγούμενο ματς αλλά τελικά κατάφεραν να κερδίσουν με πέναλντι στο 84'. Κερδίζοντας σήμερα πιθανόν τελειώνουν την υπόθεση πρωτάθλημα αλλά σ αυτό το γήπεδο όλοι δυσκολεύονται και φεύγοντας με μια ισοπαλία δεν θα ήταν άσχημο αποτέλεσμα. Το σετ των αποδόσεων μιλά από μόνο του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου