Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ

Καλημέρα φιλαράκια μας! Δεν επιβεβαιώθηκαν οι χθεσινές μας  επιλογές παρ' όλο που τα παιχνίδια πήγαν σφιχτά όπως τα περιμέναμε και κρίθηκαν όλα στο γκολ τελικά δεν μας έκαναν το χατήρι οι ισοπαλίες. Για σήμερα έχουμε σπουδαία ματς στη Super League και από 'κει προέρχονται οι τρεις βασικές μας επιλογες. Από κει και πέρα ξεχωρίσαμε το βραδινό παιχνίδι της Primera μεταξύ Σεβίλης και Βαλένθιας.


287 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ -ΠΑΟΚ  Under 1.55  (2-1)

 Σημαντικό το σημερινό παιχνίδι κυρίως για τον ΠΑΟΚ που μετά την κακή εμφάνιση στην Λεοφώρο και αφού η διοίκηση έδωσε την στήριξή της στον Στέφενς, έχει την ευκαιρία με νίκη να επανεφέρει την ηρεμία στις τάξεις του και να πάρει και πάλι διαφορά από τον τρίτο Ατρόμητο που ηττήθηκε χθες.
Οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα τους αφού ο Ολλανδός προπονητής άφησε εκτός αποστολής Κατσουράνη, Σαλπιγγίδη, Στοχ και Βούκιτς, με κάποιους να πιστεύουν πως θέλει να στείλει το μυνημά του και άλλους πως απλά θέλει να τους ξεκουράσει εν' όψει του ματς με την Μπενφίκα. Με τόσες αλλαγές λοιπόν στην εντεκάδα του ο "δικέφαλος" είναι πιθανόν να δυσκολευτεί να βρει ρυθμό στο παιχνίδι και σε μια τέτοια έδρα όπου ο γηπεδούχος Αστέρας παρουσιάζεται δυνατός δύσκολα θα δούμε ανοιχτό ματς. Οι γηπεδούχοι προέρχονται και αυτοί από μια πολύ κακή εμφάνιση κόντρα στον Ατρόμητο όπου ηττήθηκαν 3-1 με τον αντίπαλό τους να αγωνίζεται για 75' με δέκα παίκτες! Σήμερα με ήττα μένουν πίσω στη βαθμολογία για τα play off, ειδικά αν κερδίσει ο Παναθηναϊκός, αν και δεν δείχνουν να έχουν ιδιαίτερες φιλοδοξίες για υψηλότερους στόχους. Παραμένουν αήττητοι και μετρούν έξι σερί NoGoal στην έδρα τους, σίγουρα θα βάλουν δύσκολα στον ΠΑΟΚ. Αναμένεται κλειστό παιχνίδι λοιπόν με πιθανή την ισοπαλία και με προταιρεότητα στο Under.
Το παιχνίδι προσφέρεται και για LIVE στοίχημα από τον ΟΠΑΠ.


301 ΑΡΗΣ - ΒΕΡΟΙΑ Χ2Δ 2,14  (0-0)

 Εδὠ η λογική καταρρίπτεται!!! 1,50 ο άσσος του Άρη!!! Ακριβώς στο επόμενο παιχνίδι του κουπονιού ο άσσος του αήττητου στην έδρα του Παναιτωλικού όπου δεν πέρασε κανείς από τους "μεγάλους" προσφέρεται στο 1,60 κόντρα μάλιστα στον αδύναμο Απώλλον... Οποιος πιστεύει σε θαύματά και ελπίζει πως μπορεί αυτός ο Αρης να σωθεί αγωνιστικά ας ποντάρει σ' αυτό το 1,50. Μέχρι τώρα πάντως οι κιτρινόμαυροι δίκαια βρίσκονται στην τελευταία θέση έχοντας πραγματικά πολύ κακή εικόνα στα περισσότερα παιχνίδια. Δεν χωράει και μεγάλη ανάλυση, η αξία βρίσκεται προς τα αριστερά και εκεί θα ποντάρουμε.


321 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  2 1,85  (0-2)

Πραγματικά εντυπωσιακοί οι πράσινοι την προηγούμενη αγωνιστική, απέδωσαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο κόντρα στον ΠΑΟΚ. Σήμερα έχουν μεγάλη ευκαιρία να εκμεταλλευτούν την φόρμα στην οποία βρίσκονται και να πλησιάσουν στην βαθμολογία τους δύο αντιπάλους που προπορεύονται ώστε στην λήξη του πρωταθλήματος να μπουν στα play off με όσο καλύτερους όρους μπορούν. Χωρίς τον καλύτερο τους παίκτη πάντως τον τιμωρημένο Μάρκους Μπεργκ θα παραταχθούν στο γήπεδο της Κομοτηνής, με το νέο μεταγραφικό απόκτημα όμως τον Πέτριτς στον πάγκο να περιμένει το ντεμπούτο του. Από την άλλη σπουδαία χρονιά πραγματοποιεί ο Πανθρακικός είδικά στην έδρα του, όπου έχει ηττηθεί μόνο από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Στο σημερινό παχνίδι έχει προβλήματα αφού θα του λείψουν οι σημαντικότατοι γι αυτόν Μπαϊκαρά και Κάσες ενώ και για άλλους βασικούς ποδοσφαιριστές η συμετοχή τους είναι αμφίβολη. Το κίνητρο είναι μεγαλύτερο για τους καλύτερους και πιο ποιοτικούς φιλοξενούμενους και το διπλό του 1,85 έχει καλές πιθανότητες για να επιβεβαιωθεί.
Το παιχνίδι προσφέρεται και για LIVE στοίχημα από τον ΟΠΑΠ.


329 ΣΕΒΙΛΗ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ  1 1,95  (0-0)

Η Σεβίλη παραμένει χωρίς νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια κάτι όμως που δεν αντικατοπτρίζει την ποιότητα και τις δυνατότητές της. Στο τελευταίο ματς κόντρα στην Μπαρτσελονα αδικείται από το 4-1 αφού προηγήθηκε είχε κλασικές ευκαιρίες και δοκάρι για το 2-0, τελικά ισοφαρίστηκε με γκολ οφσαϊντ και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 44'. Στην επανάληψη πίεσε αλλά στην κόντρα δέχτηκε άλλα δύο γκολ. Με την σημερινή της αντίπαλο έιναι ισόβαθμες και αν θέλει να διεκδικήσει μία από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη η νίκη σήμερα είναι μονόδρομος. Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάζονται πολύ βελτιωμένοι τον τελευταίο καιρό αλλά η παράδοση με την σημερινή της αντίπαλο δεν την ευνοεί μετρώντας 11 παιχνίδι χωρίς νίκες στις επισκέψεις της στην Σεβίλη.
Το παιχνίδι προσφέρεται και για LIVE στοίχημα από τον ΟΠΑΠ.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου