Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ...

Καλημέρα φίλοι μας! Γεμάτη η εβδομάδα που μας πέρασε με την επανέναρξη των ευρωπαϊκών κυπέλλων και η αλήθεια είναι πως μας είχαν λείψει και οι δύο κορυφαίες διοργανώσεις. Στο Champions league οι φιλοξενούμενοι πήραν ξεκάθαρο προβάδισμα όπως κάτι ανάλογο έγινε και στο Europa με τις πολλές ισοπαλίες και τα διπλά ορισμένα εκ των οποίων ήταν και μεγάλες εκπλήξεις όπως αυτό της Λουντογκόρετς μέσα στη Ρώμη! Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται αμείωτη πάντως στα εθνικά πρωταθλήματα και αυτό το Σαββατοκύριακο και ελπίζουμε όλοι να δικαιωθείτε από τις στοιχηματικές σας επιλογές.

140 ΒΑΡΕΖΕ - ΑΒΕΛΙΝΟ  Χ 2,90  (1-1)

  Η διαφορά των δύο ομάδων στον πίνακα της βαθμολογίας μπορεί να μοιάζει μεγάλη αλλά με μια πιο προσεχτική ματιά διαπυστώνουμε πως η διαφορά τους είναι μόλις εφτά βαθμοί. Στην έδρα της η Βαρέζε είναι ένας δυσκολοκατάβλητος αντίπαλος και φέτος έχει γνωρίσει μόλις μία ήττα σε δώδεκα ανεμετρήσεις ως τώρα και αυτή η επίδοση είναι που της δίνει την άνετη θέση μακριά από την επικύνδινη ζώνη. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη έρχονται από νίκη ψυχολογίας αφού έτρεχαν αρνητικό σερί και γενικά δεν βρίσκονται στην καλύτερη τους φόρμα, μάλιστα έχουν τις ίδιες ακριβές στατιστικές επιδόσεις με τους σημερινούς τους αντιπάλους μετρώντας μία νίκη, τρεις ισοπαλίες,και δύο ήττες στα τελευταία έξι παιχνίδια. Αρκετά μοιρασμένο το ζευγάρι αυτό με μεγάλη πιθανότητα και για αμφισκόρ στο οποίο εμφανίζονται και οι δύο ομάδες πολύ συνεπείς..


150 ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ  1 1,75  (2-2)

  Βασική επιλογή γι αυτό το Σάββατο το ποντάρισμα στην δύναμη της έδρας της Γκλάντμπαχ. Τα "μουλάρια" τρέχουν αρνητικό σερί έξι αγώνων μην έχοντας κερδίσει ακόμα στο 2014 και υποχώρησαν στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Το σημερινό παιχνίδι είναι κρίσιμο γι αυτήν για βαθμολογικούς αλλά και ψυχολογικούς κυρίως λόγους. Διαθέτει την δεύτερη καλύτερη έδρα στην Μπουντεσλίγκα πίσω από την Μπάγερν και εντός δέχεται πολύ δύσκολα γκολ. Αυτό το τελευταίο στατιστικό στοιχείο αναμένεται να κρίνει πολλά για το αποτέλεσμα αφού απέναντί τους έχουν την ομάδα που έχει εξασφαλισμένη σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο μια θέση στη νικήτρια στήλη του προπογκόλ! Η Χοφενχαϊμ είναι η ομάδα με τα περισσότερα Οver και Goal/Goal αφού μπαίνει σε κάθε παιχνίδι μόνο για να επιτεθει παραβλέποντας τελείως την άμυνά της. Εξαιτίας λοιπόν της κρισιμότητας του παιχνιδιού για τους γηπεδούχους η άμυνα τους είναι αυτή που θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα συγκεντρωμένη ώστε να μπλοκάρουν τις τρελές επιθέσεις των φιλοξενουμένουν. Αν το καταφέρουν αυτό, κάτι που έχουν σίγουρα την ικανότητα να κάνουν, θα έχουν τον πρώτο λόγο για την νίκη αφού στην έδρα τους δύσκολα δεν θα σκοράρουν απέναντι σ' αυτόν τον αντίπαλο.


237 ΟΦΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  Goal/Goal 1,90  (0-4)

  Το μυαλό όλων στον Ολυμπαικό είναι στο μεγάλο παιχνίδι κόντρα στη Μάντσεστερ το βράδυ της Τρίτης. Λογικό και επόμενο αφού είναι ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της σύγχρονης ιστορίας του και συνάμα μοιάζει με σπουδαία ευκαρία για μια μεγάλη διάκριση, αφού οι κόκκινοι διάβολοι περνούν την μεγαλύτερη αγωνιστική κρίση των τελευταίων χρόνων μετά την αποχώρηση του Alex Ferguson και της διαδοχής του από τον  David Moyes στον πάγκο της ομάδας. Το πιο θετκό στοιχείο για τον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή είναι η αυτοπεποίθηση που έχει κερδίσει μετά την πρόκριση στους 16 και η πίστη που βγαίνει απ' όλους πως μπορούν να τα καταφέρουν.
  Ωστόσο προηγείται το ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο εκεί όπου οι γηπεδούχοι έχουν στο μυαλό τους πως ίσως μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τον τυχόν αποπροσανατολισμό των φιλοξενουμένων και την πιθανή επιλογή να προστατευθούν κάποιοι σημαντικοί παίχτες του Ολυμπιακού είτε μένοντας στον πάγκο είτε παίζοντας λιγότερο από ενενηντάλεπτο. Πάντως οι ερυθρόλευκοι έχουν θέσει στο εαυτό τους και ένα άλλο μεγάλο στόχο, που δεν είναι άλλος από το να τελειώσουν την σεζόν αήττητοι και σίγουρα δεν θα αδιαφορήσουν για το παιχνίδι κόντρα στους Κρητικούς. Στο εξωαγωνιστικό κομμάτι οι σχέσεις των δύο ομάδων μοιάζουν αρκετά φιλικές και δεν αναμένεται να υπάρξει ιδιαίτερη ένταση στο παιχνίδι το οποίο είναι πιθανότερο να είναι αρκετά ανοιχτό δίνοντάς μας καλές πιθανότητες για το καλοπληρωμένο αμφισκορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου