Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΑΡΗ.

Καλησπέρα φιλαράκια καλό μήνα ευχόμαστε σε όλους! Συνεχίζουμε σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς και αυτό το Σαββατοκύριακο
με το μεγάλο αυριανό ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού Παναθηναϊκού να ξεχωρίζει. Για σήμερα το παιχνίδι που τράβηξε περισσότερο την προσοχή μας είναι αυτό που θα διεξαχθεί στο Κλεάνθης Βικελίδης ανάμεσα στον ουραγό Άρη και τον ΟΦΗ.


211  ΜΑΛΑΓΑ - ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ 1 1,75  (1-1)

  Παιχνίδι τελικός για τις δύο ομάδες στη μάχη που δίνουν για την σωτηρία. Η Μάλαγα δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα των προηγούμενων χρόνων αλλά παραμένει καλύτερη ομάδα από την σημερινή της αντίπαλο. Στο σημερινό παιχνίδι αναζητά το "εξάποντο" που θα την απομακρύνει για τα καλά από την ζώνη του υποβιβασμού. Κακοί σε όλη την σεζόν οι φιλοξενούμενοι δεν είναι ομάδα για την Primera και σήμερα μένει να επιβεβαιωθεί. Πιστέυουμε στο ειδικό βάρος των γηπεδούχων αλλά και στην καλύτερη ομάδα που διαθέτουν και θα στηρίξουμε τον άσσο.


242  ΑΡΗΣ - ΟΦΗ 2 3,10  (0-0)

  Δυστυχώς για τον Αρη δεν πρόκειτε να γλυτώσει τον υποφαινόμενο από νωρίς υποβιβασμό. Φιλότιμη η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών αλλά όπως φάνηκε δεν άρκούσε, αφού σε αντίθεση με άλλες χρονιές δεν είχε και την απαραίτητη "εξωαγωνιστική" υποστήριξη. Η άδικη ήττα στην Κρήτη κόντρα στον Πλατανιά ήταν ακόμα ένα καθοριστικό αποτέλεσμα στην πορεία προς τον υποβιβασμό και σαν μην έφτανε αυτό, δυο ποδοσφαιριστές του τιμωρήθηκαν με κόκκινη κάρτα και θα απουσιάσουν και από το σημερινό παιχνίδι. Ψυχολογία στο ναδίρ λοιπόν για τους γηπεδούχους, μοιάζει απίθανο να αντιστραφεί το κλίμα στα αποδυτήρια αλλά και στα διοικητικά όπου και 'κεί επικρατεί χάος. Ο φιλοξενούμενος ΟΦΗ έρχεται από την ήττα στο πρόγραμμα από τον Ολυμπιακό. Με 33 βαθμούς αισθάνεται πλέον ασφαλής αφού και η αγωνιστική του εικόνα τον τελευταίο ειδικά καιρό μόνο αισιοδοξία προκαλούσε στους ανθρώπους της ομάδας. Σήμερα δεν πρόκειτε να κάνει καμιά χάρη στον αντίπαλό του αφού όλα δείχνουν πως τα "αφεντικά" της Superleague δεν έχουν καμία πρόθεση να βοηθήσουν τους κιτρινόμαυρους. Οι τιμές του Χ2 είναι αρκετά ελκυστικές και μείς θα ρισκάρουμε στο 3,10 της νίκης των φιλοξενουμένων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου