Κυριακή 6 Απριλίου 2014

ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE

   Καλημέρα καλά μας φιλαράκια! Εχουν αρχίσει εδώ και μερικές αγωνιστικές τα ωραία της ελληνικής λίγκας με τις ομάδες του συστήματος που παλέυουν να σωθούν να μεταμορφώνονται ξαφνικά σε "μεγαθήρια" και να κερδίζουν μέσα έξω μοιράζοντας τριάρες!!! Είναι διασκεδαστικό να ξεφτυλίζονται μόνοι τους με απόδόσεις του 1,20 και συνδυζόμενα μόνο σε τριάδες τα εν' λόγω παιχνίδια και από την άλλη να ορίζουν τα παιχνίδια την ίδια ώρα και να συμφωνούν μεσοβδόμαδα στη συνεδρίαση της Super League πως για το καλό του ποδοσφαίρου πρέπει να σταματήσουν οι δηλώσεις που δυσφημίζουν το προϊόν τους.... Ναι, οι δηλώσεις είναι το μεγάλο πρόβλημα του ποδοσφαίρου μας....  Στοιχηματικά  και πονηρά σκεπτόμενοι θα σας προτείνουμε στα τρία σημερινά παιχνίδια των υπερδυνάμεων  Καλλονής, Βέροιας και Πλατανιά να ρισκάρετε μερικά ψιλά στις ανατροπές, δλδ από διπλό στο ημίχρονο, άσσο τελικό συνδυάζοντάς τα με κάποιο άλλο μικρό άσσο όπως αυτό της Κοπεγχάγης (κωδ. 338) ώστε να σχηματιστεί δυάδα.
   Από ΄κει και πέρα και σήμερα το κουπόνι έχει πλούσιες επιλογές και 'μείς θα επικεντρωθούμε στα εξής παιχνίδια...


323 ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ   1  1,60  (2-1)

Αν και παρουσιάστηκε μέτρια στο προηγούμενο της παιχνίδι η Φιορεντίνα κόντρα στην Σαμπντόρια κράτησε αμυντικά και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλλίας. Αναμένεται να εμφανιστεί πιο "φρέσκια" καθώς δεν έχει άλλες υποχρεώσεις και θα επικεντρωθεί πλέον στην εξασφάλιση της τέταρτης θέσης. Η κύρια διώκτης της η Ιντερ, χθες παραχώρησε ισοπαλία στην Μπολόνια μέσα στην έδρα της και οι "Βιόλα" με το σημερινό παιχνίδι έχουν μεγάλη ευκαιρία να ξεφύγουν με πέντε βαθμούς. Σημαντικές οι απουσίες του Ρόσι και του Γκόμεζ όμως διαθέτει την ποιότητα να πάρει το σημερινό τρίποντο απέναντι στην πολύ μέτρια εκτός έδρας Ουντινέζε η οποία θα αγωνιστεί και χωρίς τον ηγέτης της, Ντι Νατάλε.
 

 378 ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ Over  1.65   (3-0)

Στο ντέρμπι του Βελγίου οι γηπεδούχοι παίζουν τα ρέστα τους για την δεύτερη θέση στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ. Ποιοτικές ομάδες και οι δύο, παίζουν επιθετικά δύσκολα και δεν θα σκοράρουν αμφότεροι. Οι ανάγκη όμως για τη νίκη από ην Άντερλεχτ αναμένεται να κάνει το παιχνίδι ροντέο. Για τους πιο τολμηρούς ενδείκνειται και για 4-6 γκολ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου