Κυριακή 13 Απριλίου 2014

ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ...

  Καλημέρα φίλοι μας! Τελευταία Κυριακή για την κανονική διάρκεια της μαγευτικής Super League μας και τα ωραία συνεχίζονται. Απώλλον Σμύρνης και Ξάνθη πάντως θα έχουν το πιο δύσκολο έργο και φαντάζουν φαβορί για τον υποβιβασμό. Ευχή όλων τον αληθινών ποδοσφαιρόφιλων να καταφέρουν να σωθούν καθώς είναι οι μόνες από τις ομάδες που παλεύουν για τη σωτηρία τους που διεκδηκούν ότι μπορούν μόνο μέσα στο γήπεδο και όχι καρπώνοντας βαθμούς μέσα από "συμμαχίες".


311  ΣΙΟΝ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ  2  1,55   (0-1)

Μετά το στραπάτσο στο Europa League από την Βαλένθια στο Μεστάγια και τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια του θεσμού όλη η προσοχή των φιλοξενουμένων πέφτει στο πρωτάθλημα. Μετά το χθεσινό διπλό της Γκρασχόπερς η Βασιλεία βρίσκεται στην δεύτερη θέση και θέλει μόνο νίκη για να επανέλθει στην κορυφή. Η ήττα με το βαρύ 5-0 στην παράταση την Πέμπτη από τις νυχτερίδες ήταν μια κακή παρένθεση σε μιά κατά τα άλλα εξαιρετική χρονιά. Είναι η καλύτερη ομάδα της Ελβετίας και σήμερα το διπλό είναι μονόδρομος.

331 ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΧΕΡΤΑ  1  1,50  (2-1)

 Παρελθόν από τον πάγκο των γηπεδούχων ο Σάμι Χίπια μετά από το καταστροφικό σερί μέσα στο 2014. Αντικαταστάθηκε από τον συνεργάτη του όλα αυτά τα χρόνια Λεβαντόφσκι ώστε να μην χαθεί η 4η θέση και το Τσάμπιονς Λιγκ. Πιθανότατα αυτή η αλλαγή να “γυρίσει το κουμπί” των “ασπιρίνων”, που είναι ποιοτική ομάδα, η Χέρτα (5-4-5 εκτός) είναι αδιάφορη βαθμολογικά, έρχεται από 0-3-4 και δείχνει σε διάθεση διακοπών.


344  ΣΟΥΟΝΣΙ - ΤΣΕΛΣΙ  2 1,60   (0-1)

Τα φώτα δικαίως πέφτουν στο μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Λίβερπουλ και Σίτυ το οποίο θα κρίνει πολλά για τον φετινό πρωταθλητή της Premier. Με το βλέμα λοιπόν στο Άνφιλντ η ομάδα του Μουρίνιο, αν θέλει να ελπίζει σε κάτι σήμερα δεν συγχωρούνται απώλειες. Δύσκολη έδρα για τους "μλπε" έχουν ανάγκη για βαθμούς οι γηπεδούχοι καθώς δεν έχουν εξασφαλίσει την παραμονη τους. Θέμα δυναμικότητας δεν τίθεται καθώς η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων είναι μεγάλη. Θα πάμε με τους φιλοξενούμενους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου