Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

  Καλημέρα φιλαράκια μας, ελπίζουμε όλοι να είστε στα καλύτερα σας! Σπουδαία ποδοσφαιρική μέρα σήμερα! Ενας πραγματικά μεγάλος τελικός κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

 
Τέτοιο μεγάλο ζευγάρι είχαμε να δούμε  από το 2009 σ' εκείνον τον αξέχαστο τελικό μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού όπου με σκορ 4-4 σε κανόνικη διάρκεια και παράταση κρίθηκε μετά από καμιά τριανταριά πέναλντυ! Ας ελπίσουμε πως και σήμερα θα δούμε κάτι ανάλογο. Και επειδή έτσι όπως τα έχουμε καταφέρει, γήπεδο με οπαδούς και των δύο ομάδων βλέπουμε μόνο σε τέτοια παιχνίδια ας κοιτάξουν αυτοί που θα είναι εκει να ευχαριστηθούν την κάθε στιγμή σαν άνθρωποι, να μας αφήσουν να δούμε λίγο μπαλίτσα και να μην προσβάλουν ακόμα μία φορά την αισθητική μας.


300 ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ  4-6 GOAL 3,00   (1-4)

  Το να δώσεις προγνωστικό για έναν τελικό είναι πάντα πολύ δύσκολο όποιοι κι αν είναι οι δύο αντίπαλοι, πόσο μάλλον για ένα ντέρμπι σαν το σημερινό. Οι αγορές δίνουν ένα μικρό προβάδισμα στους "πράσινους" λόγο έδρας πιστεύω και λιγότερο κρίνοντας από την εικόνα που παρουσιάζουν οι δύο ομάδες τον τελευταίο καιρό. Πολλές φορές μάλιστα όταν κάνει κάποιος προβλέψεις για έναν τελικό, η αγωνιστική εικόνα στο πρωτάθλημα μπορεί να αποβεί παραπλανητική καθώς τα δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά. Οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων έχουν προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα συγκεντρωμένοι μόνο σε αυτό το ματς, ένα ματς που είναι χωρίς αύριο, χωρίς δεύτερη ευκαιρία. Στοιχηματικά λοιπόν δεν μπορείς να βασιστείς μόνο στην καλή εικόνα που βγάζει το τριφύλλι τους τελευταίους μήνες καθώ και ο ΠΑΟΚ μπορέι να μην αποδίδει σπουδαίο ποδοσφαιρο όμως το πάθος, ο ζήλος και η πίστη που έδειξε στον δεύτερο ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα.Αρνητικό στοιχείο για τον "δικέφαλο του βορρά" αλλά και για τον ίδιο τον τελικό είναι οι σημαντικές απουσίες του Αθανασιάδη, του Κατσουράνη και του Νάχτο. Ο Ισραηλινός είναι σπουδαίος παίχτης και οι σπουδαίοι παίχτες πρέπει να παίζουν σε σπουδαία παιχνίδια. Από την άλλη το ειδικό βάρος των δύο ελλήνων απόντων θα έδινε άλλο χρώμα στο ματς. Ειναι παράλογο να μην καταργείται επιτέλους αυτός ο γελοίος κανονισμός με τις κίτρινες κάρτες όταν πρόκειται για τελικούς.
  Η πρόταση μας θα  είναι το παιχνίδι με τα πολλά γκολ καθώς στους περισσότερους τελικούς όταν αγωνίζονται δυο μεγάλες ομάδες το κίνητρο που παίρνει ο ένας από τον άλλον είναι ακόμα μεγαλύτερο. Δεν υπάρχει δλδ περίπτωση ακόμα και 2-0 να γίνει το σκορ για μία από τις δύο ομάδες η άλλη να μην αντιδράσει. Εν κατακλείδι όποιο και να είναι το αποτέλεσμα δεν θα προκαλέσει καμιά έκπληξη έτσι θα ποντάρουμε στο σύνολο των 4 έως 6 γκολ με την ελπίδα πως θα δούμε μια εντυπωσιακή ποδοσφαιρική παράσταση. Οι δύο έλληνες προπονητές μπορούν να μας προσφέρουν αυτό που θέλουμε...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου