Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

ΤΟ MUNDIAL ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ!

  Λοιπόν φιλαράκια αρκετά απείχαμε! Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη, το Μουντιάλ ξεκίνησε και οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι ξεχνάμε προβλήματα και έννοιες και αφοσιωνόμαστε για ένα μήνα στην στρογγυλή θεά! Όλα τα έχει ένα παγκόσμιο κύπελλο, πάθος, ρομαντισμό, αγωνία, αναπάντεχες εκπλήξεις, αδικίες, παίκτες μύθους, παιχνίδια που μένουν στην ιστορία, στιγμές που δεν θα ξεχαστούν ποτέ! Καλή μας διασκέδαση λοιπόν και με πολλά κέρδη!!!


  Παρακολουθήσαμε λοιπόν την πρεμιέρα μεταξύ της οικοδέσποινας Βραζιλίας και της Κροατίας που μας πρόσφερε κάποιες καλές στιγμές αλλά αυτός που έκλεψε την παράσταση ήταν αυτός ο ανεκδιήγητος  πουθενάς διαιτητής από την Ιαπωνία! Τέλος πάντων ας ελπίσουμε πως ήταν μόνο μια εξαίρεση...
  Στοιχηματικά από δω και πέρα βρίσκεται όλη η ουσία...


301 ΜΕΞΙΚΟ - ΚΑΜΕΡΟΥΝ  1 2,15   (1-0)

  Με πολλές φιλοδοξίες παρουσιάζεται το Μεξικό σ' αυτό το Μουντιάλ έχοντας δημιουργήσει σπουδαία παράδοση στα παγκόσμια κύπελλα περνώντας πάντα από την φάση των ομίλων. Αν και δυσκολεύτηκε να προκριθεί μέσα από διαδικασία μπαράζ τελικά δίνει το παρών και σ' αυτό το παγκόσμιο κύπελλο και μάλιστα αναμένεται να διεκδικήσει με αξιώσεις την δεύτερη θέση στον όμιλο. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Καμερούν έχει βγάλει την χειρότερη εικόνα εξωαγωνιστικά από όλες τις χώρες που συμμετέχουν στην διοργάνωση με τα ευτράπελα να μην σταματούν καθημερινά. Η αρχή έγινε με τους παίκτες να απειλούν να μην πετάξουν για την Βραζιλία αν δεν πληρωνόταν κάποια πριμ στη συνέχεια είχαμε προπονήσεις με παίχτες να μένουν στο ξενοδοχείο γιατί τους ξέχασαν, άλλους να χάνονται στην πόλη προσπαθώντας να βρουν τράπεζα, άλλος το έσκασε για να βρει McDonald's!!! Τσίρκο κανονικό και έτσι δεν πας πουθενά... Συν τις άλλης αγωνιστικά δεν παρουσιάζει κάτι το ιδιαίτερο με τον Ετό στην δύση της καριέρας του να προσπαθεί να ηγηθεί αλλά σε τέτοιο κλίμα είναι λογικό να μην τα καταφέρνει. Το 2,15 του άσσου μόνο ευκαταφρόνητο δεν είναι και με την εικόνα των τυπικά φιλοξενουμένων θα είναι στις επιλογές μας.



302 ΙΣΠΑΝΙΑ - ΟΛΛΑΝΔΙΑ   2 4,15   (1-5)

  Η επιλογή μας εδώ ξεκινά από την απόδοση. Το 4,15 σ 'αυτήν την ομάδα σπάνια το συναντάμε και δεν αφήσουμε να χαθεί τέτοια ευκαιρία. Οι "Οράνιε" έχουν ένα εξαιρετικό σύνολο αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα. Το πάθος στις προπονήσεις ξεχειλίζει και ο μεγάλος κόουτς Λουίς Φαν Χααλ τρίβει τα χέρια του έχοντας τους Ρόμπεν, Φαν Πέρσι, Χούντελαρ και Σνάϊντερ σε εξαιρετική κατάσταση!  Επίσης γεγονός είναι πως ξεκινούν αυτή τη διοργάνωση με χαμηλούς τόνους και χωρίς την πίεση της επιτυχίας, στοιχεία που συνηγορούν για άλλη μια εξαιρετική πορεία σε Μουντιάλ. Στο πρώτο τους παιχνίδι έχουν την ευκαιρία να πάρουν την άτυπη ρεβάνς για τον χαμένο τελικό του προηγούμενου Μουντιάλ στη Νότια Αφρική από τους Ισπανούς και έχουν τα φόντα να το καταφέρουν. Στην αντίπερα όχθη οι παγκόσμιοι πρωταθλητές που έχουν πετύχει το ακατόρθωτο, να πάρουν και τις τρεις συνεχόμενες μεγαλες διοργανώσεις που συμμετείχαν δεν έχουν πλέον να αποδείξουν τίποτα και σε κανέναν, όμως μοιάζουν λίγο κορεσμένοι από τις επιτυχίες και χωρίς την δίψα των προηγούμενων ετών. Μεγάλο αρνητικό στοιχείο για τους "Φούριας Ρόχας" η μέτρια χρονιά (σε σχέση με τα δικά τους επίπεδα) των δύο πιο σημαντικών παικτών τους, του Ινιέστα και του Τσάβι. Πάντως είναι το φαβορί στον συγκεκριμένο αγώνα αλλά σε καμιά περίπτωση με την διαφορά που δείχνουν οι αποδόσεις. Οι ομάδες είναι σχεδόν ισοδύναμες και το παιχνίδι ξεκινά και τελειώνει στην ισοπαλία πιθανόν και με πολλά γκολ (2-2). Ωστόσο η απόδοση του διπλού είναι δελεαστικότατη και θα την τιμήσουμε! Για τους πιο συντηριτικούς η διπλή ευκαιρία πληρώνει και αυτή ικανοποιητικά... (Χ2Δ 1,82)





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου