Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ

   Καλησπέρα φιλαράκια μας! Με δύο στα δύο ξεκίνησαμε επιτυγχάνοντας απόδοση 9,00! αφού πιστέψαμε στους φοβερούς Ολλανδούς, οι οποίοι μας χαρίσανε μια εξαιρετική παράσταση διαλύοντας τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές Ισπανούς και παίρνοντας την άτυπη ρεβάνς για τον χαμένο τελικό του 2010.


Σειρά παίρνει η εθνική μας σήμερα και υπάρχει μεγάλη πίστη στις δυνατότητες της ομάδας για να πετύχει κάτι καλό στην πρεμιέρα. Εμείς θα επιλέξουμε να παίξουμε με τα γκολ!

304 ΚΟΛΟΜΒΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ  0 εως 1 ΓΚΟΛ  2,35   (3-0)

  Οι περισσότεροι μας θεωρούν αουτσαϊντερ όμως η εθνική μας έχει αποδείξει πως μόνο ευκολοκαταφρώνητος αντίπαλος δεν είναι. Μπορεί να υστερούμε σε ποιότητα όμως η οργάνωση και η προσήλωση στην τακτική που δείχνουν σε όλα τα παιχνίδια οι διεθνής μας είναι πραγματικά άξια λόγου. Η αμυνά μας και λέγοντας άμυνα μιλάμε για την αμυντική λειτουργία όλων των παικτών, ακόμα και των επιθετικών είναι το δυνατό μας σημείο και εκεί θα βασιστεί και πάλι ο Φερνάντος Σάντος. Με ηγέτη στα μετόπισθεν τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και παίκτες όπως το Τοροσίδης, ο Μανιάτης και ο Τζιόλης μπορεί η εθνική να μπλοκάρει κάθε αντίπαλο. Αρνητικό στοιχείο το ντεφορμάρισμα του πιο επικίνδυνου επιθετικού μας, του Μητρογλου, που μετά το τραυματισμό του και την αγωνιστική απραξία στη Φούλαμ δεν είναι ο ίδιος με τα παιχνίδι των προκριματικών. Από την άλλη η ομάδα της Κολομβίας είναι μια από της δυνατότερες της Λατινικής Αμερικής και αναμενόταν να μπεί σφήνα σε Βραζιλία και Αργεντινή όμως ο τραυματισμός του Φαλκάο και οι υπόλοιπες σημερινές απουσίες σημαντικών ποδοσφαιριστών όπως του Γκουαρίν, του Ραμίρεζ του Βαλέντσια και άλλων, την αποδιοργανώνει αρκετά αλλάζοντας εντελώς τις ισορροπίες στον όμιλος μας. Η σκληρή αμυντική μας γραμμή αλλά η αδυναμία μας επιθετικά και οι πολλές απουσίες της Κολομβίας συνηγορούν για ένα κλειστό παιχνίδι οπου η ποιότητα θα απουσιάζει και το 0-0 φαντάζει πολύ πιθανό. Επιλογή μας λοιπόν θα είναι το σύνολο του 0 έως 1 γκολ με απόδοση 2,35.




306 ΑΓΓΛΙΑ - ΙΤΑΛΙΑ  goal/goal 1,90   (1-2)

Μάχη γιγάντων στο ματς αυτό, σ' ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά για την πρόκριση σ έναν όμιλο φωτιά που συμπληρώνεται από Ουρουγουάη και Κοστα Ρικα. Ποιοτικές και οι δύο ομάδες που στηρίζονται στο σύνολο και έχουν τις πιθανότητες τους, αν περάσουν τη φάση των ομίλων να φτάσουν πολύ ψηλά στην διοργάνωση. Στηριζόμενοι στην εξαιρετική ομάδα που παρουσίασαν στο προηγούμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα οι Ιταλοί, ανανεωμένη και με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές η Αγγλία, αναμένεται ένα πολύ αμφίρροπο παιχνίδι όπου μπορούν να σκοράρουν και οι δύο. Αρχίζοντας από την πίστη πως δεν θα μείνει το σκορ στο μηδεν η αξία του 1,90 στο αμφισκορ φαντάζει παραπάνω από ικανοποιητική.



307 ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ - ΙΑΠΩΝΙΑ  1 2,50   (2-1)

Η τελευταία μεγάλη διοργάνωση για τους τεράστιους Ντιντιέ Ντρογμπά και Γιάγια Τουρέ και μόνο αυτοί οι δύο ποδοσφαιριστές μπορουν να κάνουν τη μεγάλη διαφορά. Πέραν από αυτούς τους δύο διαθέτουν και άλλους ποιοτικούς παικτες όπως ο Ζερβίνιο και ο Μπόνι και ο Καλού. Ταχύτητα δύναμη και τεχνική βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα για την Αφρικανική ομάδα και προσωπική εκτίμηση είναι πως θα περάσουν πρώτοι από τον όμιλο μας. Οι Ιάπωνες αναμένεται να παρουσιάσουν και πάλι μια καλά οργανωμένη ομάδα με πολλά τερξίματα και ταχύτητα όμως λοίπουν οι μεγάλες προσωπικότητες και δύσκολα θα κοντράρουν σήμερα τους "Ελέφαντες". Το 2,50 του άσσου εξαιρετικό.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου