Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

ΕΛΒΕΤΙΑ ΓΙΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ, ΓΑΛΛΙΑ & ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΜΑ.

   Καλησπέρα φίλοι μας! Θετικό και το χθεσινό πρόσημο των προβλέψεων μας με την εθνική μας να μην στέκεται αντάξια των περιστάσεων και να φεύγει από το γήπεδο με μια βαριά είναι η αλήθεια ήττα. Πάντως φάνηκε πως από την δική μας μέτρια απόδοση και αστοχία σε κάποιες τελικές προσπάθειες κρίθηκε το αποτέλεσμα, κάτι που μας δίνει την ελπίδα πως θα ανασυνταχθούμε και θα εμφανίσουμε καλύτερο πρόσωπο στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στους Ιάπωνες.


   Σήμερα η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της Αργεντινής του Λίο Μέσι κόντρα στην ποιοτική Βοσνία αναμένεται να ξενυχτήσει αρκετούς από εμάς. Ωστόσο στοιχηματικά η αποδόση του άσσου δεν είναι και τόσο ελκυστική, κάτι που ισχύει και για τον άσσο της Γαλλίας κόντρα στην αδύναμη Ονδούρα. Ίσως μια δυάδα αυτών των δύο άσσων να αξίζει το ποντάρισμά μας.


308  ΕΛΒΕΤΙΑ - ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ  1 2,30 & UNDER 1,40   (2-1)

Υπολογίσιμη πλέον στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο η ομόδα του Οτμαρ Χίτσφελντ, έχει σταθεροποιηθεί στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας της FIFA και κατά συνέπεια αυξάνονται και οι προσδοκίες για μια θετική πορέια σ'αυτό το παγκόσμιο κύπελλο. Ομάδα που απαρτίζεται από ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν όμως μέσα από ένα δεμένο και ομοιογενές σύνολο. Ιδιαίτερα δυνατή από τα άκρα κυρίως με τον Σακίρι από δεξιά να εκδηλώνει πολλές επιθετικές προσπάθειες και με πολύ δυνατό κέντρο στο οποίο ξεχωρίζει ο μέσος της Νάπολη και αρχηγός της ομάδας Ινλέρ. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Ισημερινό για άλλη μία φορά εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και το απαγορευτικό για τους αντιπάλους υψόμετρο της χώρας της. Κυρίως με αντεπιθέσεις προσπαθεί να κλέψει τα ματς και επιθετικά παρουσιάζεται αρκετά αδύναμη ομάδα σκοράροντας σπάνια πάνω από ένα γκολ. Πιο οργανωμένοι οι Ελβετοί, με παίκτες που παίζουν στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, Συν της άλλοις η εμβληματική παρουσία του προπονητή τους εκτιμούμε πως  δίνουν ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο για τη νίκη στους ευρωπαίους. Πιθανόν και με χαμηλό σκορ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου