Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΡΟΑΤΙΑ

   Καλημέρα φίλοι μας! Μπήκαμε λοιπόν στη δεύτερη φάση των ομίλων και μέχρι τώρα έχουμε απολαύσει μερικά εξαιρετικά παιχνίδια με πολλά γκολ, ανατροπές και εμφατικά σκορ! Σήμερα το πρόγραμμα συνεχίζεται με δύο πολύ σπουδαία και κρίσιμα ματς, αυτά μεταξύ Ισπανίας Χιλής και Καμερούν Κροατίας, όπου θα κριθούν κατά μεγάλο βαθμό οι προκρίσεις για την επόμενη φάση. Νωρίτερα αγωνίζονται η Αυστραλία με την Ολλανδία σ' ένα παιχνίδι που υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί.



317 ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ - ΟΛΛΑΝΔΙΑ   NoGoal  1,70  (2-3)

  Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το απότελεσμα που έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση έως τώρα ήταν αυτό το 1-5 των "Οράνιε" κόντρα στην Ισπανία. Πραγματικά η ομάδα του Φαν Γκάαλ ήταν εντυπωσιακή ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο όπου μετά το 1-2 οι Ισπανοί κατέρευσαν.
  Σήμερα κόντρα στην πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου τους αναμένεται να σφραγίσουν έυκολα την πρόκριση για την φάση των 16 και πιθανόν και τη πρώτη θέση του ομίλου. Στοιχηματικά η νίκη της Ολλανδίας δεν μας προσφέρει καμιά αξία, κατά συνέπεια οδηγούμαστε σε άλλες επιλογές. Η Αυστραλία στη δική της πρεμιέρα κόντρα στη Χιλή ήταν μαχητική αλλά φάνηκαν οι αδυναμίες της και δίκαια ηττήθηκε με 3-1. Σήμερα τα "Καγκουρό" αναμένεται να δεχτούν πολύ μεγάλη πίεση και πρώτο τους μέλημα θα είναι να προσέξουν την άμυνα τους και έπειτα να κυνηγήσουν όποια ευκαιρία τους δωθεί για αντεπιθέσεις. Πάντως δύσκολα θα βρεθούν κοντά στην περιοχή των Ολλανδών και το μην πετύχουν κάποιο τέρμα μοιάζει φυσσιολογικό. Στο 1,70 η απόδοση του NoGoal και θα είναι η επιλογή μας.




318  ΙΣΠΑΝΙΑ - ΧΙΛΗ  1 1,45 (Χημ.1τελ. 4,30)  (0-2)

  Μια από τις μεγαλύτερες ήττες στην ιστορία της δέχτηκε η παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία χάνοντας με ένα 1-5 στην πρεμιέρα της διοργάνωσης από την Ολλανδία, μετά από ένα κακό δεύτερο ημίχρονο και μια από τις πιο άσχημες εμφανίσεις του αργηχού της, Ίκιρε Κασίγιας. Πάντως στο ισορροπημένο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο είχε την ευκαιρία με τον Σίλβα να κάνει το 2-0 και να μιλάμε για ένα εντελως διαφορετικό αποτέλεσμα. Ωστόσο με τα "αν" δεν γράφεται η ιστορία και έτσι το σημερινό παιχνίδι κόντρα στην Χιλή αποκτά ιδιαίτερη σημασία αφού χρείαζεται μόνο τη νίκη ώστε να πάρει την πρόκριση στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Αυστραλία, αλλά και ψυχολογικούς λόγους ώστε να ξεπεραστεί η βαριά ήττα της πρεμιέρας, στέλνοντας ταυτόχρονα και ένα μύνημα στους αντιπάλους πως παραμένει κορυφαία ομάδα και θα διεκδικήσει όλες τις πιθανότητες της για να φτάσει ψηλά. Η Χιλή από την άλλη δυσκολεύτηκε κόντρα στην Αυστραλία και παρά τα θετικά στοιχεία και τη νίκη δεν έπεισε πως μπορεί να κοντράρει τις δυό πιο δυνατές αντιπάλους στον όμιλο της. Η απόδοση του άσσους έχει πέσει στο 1,45 και η αξία του Χημ.1τελ στο 4,30 είναι αυτή που τραβάει την προσοχή μας.




319 ΚΑΜΕΡΟΥΝ - ΚΡΟΑΤΙΑ  2ημ. 2τελ 2,30  (0-4)

 Πειστικότατη η εμφάνιση της Κροατίας κόντρα στην οικοδέσποινα Βραζιλία στην πρεμιέρα του Μουντιάλ αξίζε την ισοπαλία αλλά ένα ανεκδιήγητος Ιάπωνας διαιτητής της στέρησε τον βαθμό παίζοντας προκλητικά έδρα και δίνοντας ένα πέναλντυ φάντασμα που ξεσήκωσε πολλές αντιδράσεις. Ο εγωισμός και η ποιότητα των παικτών όπως ο Ράκιτιτς, ο Μόντριτς και ο Μάντζουκιτς που επιστρέφει κάνουν την Κροατία μεγάλο φαβορί για τον αγώνα. Το Καμερούν ήταν όπως περιμέναμε στην πρεμιέρα κόντρα στο Μεξικό και αν δεν τους γλύτωνε ο επόπτης ακυρώνοντας δύο καθαρά τέρματα του Ντος Σάντος το σκορ θα είχε ξεφύγει και θα κινδύνευε με βαριά ήττα. Είχαμε επισημάνει πως το κλίμα στις τάξεις της αφρικανικής ομάδας μόνο ήρεμο δεν είναι και πλέον έχει χάσει και τον Ετό που τραυματίστηκε και θα χάσει και τα δύο παιχνίδια που απομένουν. Λίγες οι πιθανότητες των "Λιονταριών" κόντρα στην πολύ καλή Κροατία κατά την προσωπική εκτίμηση μας και περιμένουμε από το ημίχρονο να έχει κριθεί το αποτέλεσμα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου