Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΙΑ & ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ

Καλησπέρα φιλαράκια! Μεγάλο μπαμ ο αποκλεισμός της Ισπανίας όμως πέρα για πέρα δίκαιος εκθέτοντας και εμάς που την πιστέψαμε. Απο της χθεσινές αναμετρήσεις μόνο η Κροατία ήταν αυτή που επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και μας δικαίωσε για την επιλογή μας, αφού και η Ολλανδία μόνο εύκολα δεν επικράτησε των μαχητικότατων Αυστραλών με τον Κέιχιλ να μας εκθέτει για την επιλογή μας στο ΝoGoal αλλά να διεκδηκεί με αξιώσεις τον τίτλο του καλύτερου γκολ του Μουντιάλ!

Πάμε στο σημερινό πρόγραμμα όπου έχουμε τρία μεγάλα παχνίδια που κρίνουν πολλά. Το παιχνίδι πάντως Ουρουγουάης - Αγγλίας  (2-1) ξεχωρίζει και λόγω των ονομάτων άλλα και λόγω της κρισιμότητας του αφού όποιος ηττηθεί αποχωρεί από την διοργάνωση. Τριπλή με πολύ πιθανό το χαμηλό σκορ. Στο 1,85 το σύνολο 2-3 γκολ.




304 ΚΟΛΟΜΒΙΑ - ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ  Χ2Δ 1,62  (2-1)

Οι "Ελέφαντες" μπορεί να αιφνιδιάστηκαν από το γκολ των Ιαπώνων αλλά μετά μίλησε οι κλάση τους και ιδιαίτερα μετά την είσοδο του τεράστιου Ντρογκμπά γύρισαν με πειστικό τρόπο το ματς. Προσωπική εκτίμηση μας, όπως είχαμε επισημάνει και πριν την πρεμιέρα, πως είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου μας και σήμερα περιμένουμε να δικαιωθούμε. Από την άλλη παρά το 3-0 επί της εθνική μας μόνο εντυπωσιακή δεν ήταν η Κολομβία. Ευτύχησαν να προηγηθούν στο πρώτο πεντάλεπτο, στο οποίο είναι αλήθεια μπήκαν δυναμικα, αλλά από 'κει και πέρα έχασαν τον έλεγχο του αγώνα με τους διεθνής μας να έχουν την κατοχή και να προσπαθούν να πιέσουν δημιουργώντας κάποιες επικύνδινες στιγμές με αποκορύφωμα τη φάση του Γκέγκα που σε κενή εστία σημάδεψε το δοκάρι. Το σκορ λοιπόν δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς και φάνηκε πως οι πολλές απουσίες πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό την απόδοση της ομάδας από τη Λατινική Αμερική. Οι αποδόσεις είναι ελκυστικές για την νίκη των Αφρικανών όμως η κρισιμότητα του παιχνιδιού και το ενδεχόμενο να βολέψει και τις δύο ομάδες η ισοπαλλία, μας οδηγεί στην διπλή ευκαιρία του Χ2 στο 1,62.



322 ΙΑΠΩΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ  Χ2Δ 1,60   (0-0)

Δεν μπορούσε να το χωνέψει ο Βασίλης Τοροσίδης και υπόλοιποι έλληνες παίκτες πώς χάθηκε το παιχνίδι της πρεμιέρας και μάλιστα με 3-0, μετά από την πολύ καλή προσπάθεια που έκαναν και σιγουρα άξιζαν κάτι καλύτερο. Παρ' όλα αυτά τα λάθη στην άμυνα γίναν και τα πληρώσαμε ακριβά. Σήμερα αν η εθνική μας θέλει να διεκδηκήσει περισσότερα, θα πρέπει να εμφανιστεί πρώτα απ'ολα πιο συγκεντρωμένη στην αμυντική της λειτουργία και με την δύναμη που την διακρίνει στα στημένα να κυνηγήσει ένα γκολ. Η Ιάπωνες δεν έδειξαν κάτι το εντυπωσικό, και παρ' όλο πως προηγήθηκαν τελικά ηττήθηκαν εύκολα από την Ακτή Ελαφαντοστού. Χαρακτηριστικό στοιχείο ήταν πως έχαναν με ευκολία τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες, από τους πολύ πιο δυνατούς είναι η αλήθεια αφρικανούς. Αν λοιπόν οι δειθνείς μας δείξουν το πάθος που έχουν στα περισσότερα παιχνίδια που δίνουν με την εθνική και πάνε το παιχνίδι στη δύναμη μπορούν να πάρουν μέχρι και το τρίποντο. Η ασταθείς αντιδράσεις στην άμυνα στο προηγούμενο παιχνίδι όμως, μας κάνει λιγο επιφυλακτικούς, οπότε και εδώ θα παμε στην διπλή ευκαιρία του Χ2.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου