Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

BΟΣΝΙΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ!

  Καλησπέρα φίλοι μας! Είμαστε τυχεροί που παρακολουθούμε αυτό το παγκόσμιο κύπελλο! Δεν έχουμε φτάσει ούτε στα μισά της διοργάνωσης και ήδη έχουμε χορτάσει ποδόσφαιρο! Τι να πρωτοαναφέρει κανείς; ανατροπές, γκολάρες, εκπλήξεις στιγμές ξεχωριστές, σαν το κλάμα του Ντιέ της Ακτής Ελαφαντοστού κατά τη ανάκρουση του εθνικού ύμνου της χώρας του ή την αντίδραση του Περεϊρα της Ουρουγουάγης, που τη μια στιγμή ήταν λιπόθυμος και την επόμενη τα έβαζε με το γιατρό της ομάδας που ζητούσε αλλαγή! Η καλύτερη στιγμή πάντως θεωρούμε πως είναι η γκολάρα του Μπενζεμά στην εκπνοή του χθεσινού αγώνα της Γαλλίας κόντρα στην Ελβετία για το 6-2 που δεν μέτρησε λες και σκόραρε σε αγώνα μπάσκετ αλλά δεν πρόλαβε το buzzer!

Σήμερα σειρά έχουν η Αργεντινή κόντρα στο Ιράν και η Γερμανία κόντρα στη Γκάνα. Παιχνίδια που στοιχηματικά οι άσσοι δεν μας προσφέρουν τίποτα ενδιαφέρον. Για τους ριψοκύνδινους ίσως το Χημ1τελ να είναι μια λύση που μπορεί να προσφέρει μεγάλη απόδοση αλλά ειδικά το Ιραν δύσκολα θα αντέξει κόντρα στην Biancoseleste!


328 ΝΙΓΗΡΙΑ - ΒΟΣΝΙΑ  2 1,70  (1-0)

Οι Βόσνιοι κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις κόντρα στην Αργεντινή στην δική τους πρεμιέρα και ηττήθηκαν εξαιτίας μιας κακιά στιγμής με το αυτογκολ του Κολάζινατς και από την κλάση του Λιονέλ Μέσι που ενώ δεν ήταν καλός σ' όλο το παιχνίδι και έμοιαζε μπλοκαρισμένος από την άμυνα που παίζαν πάνω του,με μια ενέργεια πέτυχε το νικητήριο γκολ. Σήμερα κόντρα στη Νιγηρία η οποία δεν έχει δείξει τίποτα έως τώρα από τα φιλικά αλλά και την πρεμιέρα της κόντρα στο Ιραν, οι Βαλκάνιοι τα παίζουν όλα για όλα ωστε να πάρουν την πρόκριση. Διαθέτουν πολύ καλύτερους παίκτες αλλά και σύνολο και ευκολα ή δύσκολα αναμένεται να κερδίσουν το ματς. Όποια και να είναι πάντως η εξέλιξη του παιχνιδιού αυτή θα εξαρτηθεί από την απόδοση των Βόσνιων και 'μείς θα δείξουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες τους και θα ποντάρουμε στο διπλό του 1,70.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου