Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους μας! Κόκκινο έχει χτυπήσει το Μουντιάλ μπαίνοντας στην τρίτη φάση των ομίλων χαριζοντάς μας μερικά ακόμα σπουδαία παιχνίδια.
Σειρά λοιπόν για την Εθνική μας απόψε που τα παίζει όλα για όλα για την πρόκριση πρώτη φορά στην ιστορία της στους 16 του Παγκοσμίου κυπέλλου. Πονηρό το άλλο παιχνίδι του ομίλου μας μεταξύ Ιαπωνίας και Κολομβίας όπου οι Ασιάτες παίζουν και για νίκη και πιθανή πρόκριση και οι Λατινοαμερικάνοι για την πρώτη ή την δεύτερη θέση! Το πιο συναρπαστικό παιχνίδι πάντως είναι ο "τελικός" μεταξύ Ιταλίας - Ουρουγουάης όπου η Squadra Azzurra παίζει και για την ισοπαλία αλλά με την παρέα των Σουάρες και Καβάνι να μην αστειεύεται! Καθαρή τριπλή ποντάρουμε με συναίσθημα!



338 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ  Goal/Goal  1,60  (2-1)

Οι διεθνείς μας ήταν συγκλονιστικοί στο προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στην Ιαπωνία και παρ'όλο που αγωνιζόταν με παίχτη λιγότερο από το 38' κράτησαν το μηδέν και ταυτόχρονα ζωντανές τις ελπίδες για πρόκριση στους "16". Χαρακτηριστικό το στιγμιότυπο με τον Παναγιώτη Κονε, ο οποίος μαζί με τον Τοροσίδη ήταν οι κορυφαίοι της ομάδας, την ώρα της αλλαγής του ήταν έτοιμος να καταρεύσει από την υπεροπροσπάθεια. Η εμφάνιση και ισοπαλία έδωσε την ψυχολογική ώθηση που χρειαζόμασταν για τον σημερινό "τελικό" κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού και είναι σίγουρο πως και απόψε οι παίκτες μας θα δώσουν το 110% για τη νίκη πρόκριση. Προσωπική εκτίμηση μας είναι πως το σχήμα με τρεις επιθετικούς που επιλέγει ο Φερνάντο Σάντος με τους Σαλπιγγίδη δεξιά, Χριστοδουλόπουλο αριστερά και τον Σαμαρά στο κέντρο θα αποδώσει καρπούς και θα σκοράρουμε τουλάχιστον ένα γκολ (πρώτος σκόρερ Σαμαράς 10,00). Η άμυνα των Αφρικανών μόνο αξιόπιστη δεν είναι και επιπλέον η απουσία του Ζοκορά ο οποίος δεν είναι υπερβολή να πούμε πως κρατούσε μόνος του τα μετόπισθεν των "Ελεφάντων" μας κάνει πολύ αισιόδοξους για την επίτευξη του πρώτου τέρματος μας σ' αυτό το Μουντιάλ. Από την άλλη όμως και η δικής μας αμυντική τετράδα δεν μας έχει πείσει και ας κράτησε το μηδέν στο προηγούμενο παιχνίδι. Η Ακτή διαθέτει κλάσης ανώτερους επθετικούς από τους Ιάπωνες και όταν και ο Παπασταθόπουλος δεν λειτουργεί με καθαρό μυαλό και κάνει παιδαριώδη λάθη τότε μάλλον θα έχουμε πρόβλημα κόντρα στους Ζερβίνιο και Μπόνυ. Για να κερδίσουμε λοιπόν μάλλον θα χρειαστεί να σκοράρουμε πάνω από μία φορά. Οι αισιόδοξοι αξίζει να ποντάρουν το άσσο του 3,50. Εμείς πιο συντηριτικά θα σας προτείνουμε το αμφισκορ στο 1,60.



339 ΙΑΠΩΝΙΑ - ΚΟΛΟΜΒΙΑ  1 2,95  (1-4)

Οι Ιάπωνες έφυγαν απογοητευμένοι από το γήπεδο μετά το παιχνίδι με την εθνική μας. Δεν τους επιτρέψαμε να κάνουν το παιχνίδι τους, οδηγώντας τους στο δικό μας αργό ρυθμό και αποσυντονίζοντας τους. Ωστόσο στο σημερινό παιχνίδι το οποίο είναι πλήρως αλληλένδετο με το δικό μας έχουν σοβαρές πιθανότητες για τη νίκη, η οποία όμως θα τους δώσει πρόκριση μόνο αν κερδίσουμε εμείς τους Ιβοριανούς! Η Κολομβία που έχει εξασφαλισει την πρόκριση θα παραταχθεί με πολλούς παίκτες οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν ώς τώρα ώστε να ξεκουραστούν οι βασικοί. Πάμε στις πονηρές σκέψεις τώρα. Αν η Ακτή Ελεφαντοστού κερδίζει την εθνική μας, η Κολομβία ενδέχεται να χαλαρώσει ωστε να ήττηθεί και μάλιστα με περισσότερα από δύο γκολ ώστε να καταταγεί στη δεύτερη θέση και να αποφύγει την Ιταλία ή την Ουρουγουάη και να παίξει με την Κοσταρίκα που είναι σίγουρα πρώτη στον όμιλο της. Θεωρούμε πως το Χ στο ημίχρονο με απόδοση 1,95 έχει και αυτό πολλές πιθανότητες ώστε ανάλογα με την εξέλιξη του δικού μας παιχνιδιού, ανάλογα να εξελιχθεί  και το δικό τους δεύτερο ημιχρονο. Σίγουρα τα δυό παιχνίδια αυτά ενδείκτυνται για Live ποντάρισμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου