Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΛΑΣΗ!

Καλημέρα σε όλους! Σπουδαίο ποδοσφαιρικό Σαββατοκύριακο με τεράστια ντέρμπι! Σήμερα όλα επισκιάζονται από το "el clasico", αύριο ξεχωρίζει το μεγάλο παιχνίδι της Premier League μεταξύ Μάντσεστερ Γ. και Τσέλσι και φυσικά το δικό μας ντέρμπι αιωνίων.


254 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  2-3 Goal  2,20   (3-1)

 Το σπουδαιότερο παιχνίδι της ευρώπης το ντέρμπι μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα και όλα τα βλέματα της ποδοσφαιρικής ευρώπης στρέφονται προς την ιβηρική κάθε φορά που αναμετρώνται οι δυο τους. Σε εξαιρετική κατάσταση οι γηπεδούχοι σκοράρουν κατά βούληση και σήμερα έχουν τη μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσουν στον πόντο την κορυφή της βαθμολογίας και να διαγράψουν το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Όλα τα αστέρια της Ρεάλ με μπροστάρη τον Κριστιάνο Ρονάλντο παρουσιάζονται σε σπουδαία φόρμα τα τελευταία παιχνίδια και η νίκη με 0-3 μέσα στο Άνφιλντ μεσοβδόμαδα κόντρα στη Λίβερπουλ απλά επιβεβαίωσε πως η ομάδα του Αντσελότι αποδίδει εξαιρετικό ποδόσφαιρο.
 Από την άλλη η Μπάρτσα του Λουίς Ενρίκε εντυπωσιάζει και αυτή στο πρωτάθλημα,  με την άμυνα της να μην έχει δεχτεί ακόμη τέρμα! Τέσσερις οι βαθμοί που απέχει από την σημερινή της αντίπαλο και μια ισοπαλλία στο Μπερναμπέου θα ήταν ευπρόσδεκτη, ενώ με νίκη αυτομάτως γίνεται το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από πολύ νωρίς. Επιστρέφει στους αγωνιστικούς χώρους μετά την τιμωρία του το νέο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα των "Μπλαουγκράνα" ο Λουίς Σουάρεζ, ίσως και στην αρχική εντεκάδα.
 Εμείς παντως σε ένα τόσο αμφίρροπο παιχνίδι θα επιλέξουμε το ποντάρισμα στο σύνολο των γκολ. Συγκεκριμένα θα επιλέξουμε το 2 έως 3 γκολ σε απόδοση 2,20 αναμένοντας ένα σφυκτό παιχνίδι κυρίως λόγο της αγωνιστικής συμπεριφοράς των φιλοξενουμένων. Η επιλογή του under ίσως έχει και αυτή τύχη αλλά όταν στο γήπεδο βρίσκονται τέτοιοι ποδοσφαιριστές δύσκολα η μπάλα θα μείνει μακρυά από τα δίχτυα έστω μία φορά. Τα σκορ 1-1, 2-1, 1-2 μας μοιάζουν πολύ πιθανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου