Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΑΜΕΙΟ!

   Καλημέρα σε όλους τους φίλους μας! Μετά από καιρό επανερχόμαστε με τις προτάσεις μας ώστε να βοηθήσουμε να περάσουμε από το ταμείο αυτό το Σαββατοκύριακο! Για σήμερα λοιπόν προτείνουμε...


170 ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ - ΚΠΡ  1 1,70  (3-1)

  Με τους γηπεδούχους θα πάμε σ' αυτή την αναμέτρηση οι οποίοι έχουν μεγάλη ευκαιρία σήμερα με νίκη να καθαρίσουν την υπόθεση παραμονή. Η ΚΠΡ στη ζώνη του υποβιασμού είναι αναγκασμένη πλέον να τα παίζει όλα για όλα στα παιχνίδια που απομένουν. Η μεγάλη ανάγκη των φιλοξενουμένων λοιπόν για βαθμούς θα τους οδηγήσει σ ένα πιο ανοιχτό στυλ παιχνιδιού, κάτι που αποτελεί ρίσκο για την ευάλωτη έτσι κι αλλιώς αμυνά τους. Με σωστή διαχείριση από πλευράς Κρίσταλ Πάλας μπορεί να επιβεβαιωθεί ο άσσος.


173 ΑΡΜΙΝΙΑ ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ - ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ  1 1,55  (3-2)

  Από την τρίτη κατηγορία της Γερμανίας η επόμενη επιλογή μας. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από σερί  4-2-0 στην νέα χρονιά δίνοντάς τους την ευχέρεια να κοιτούν με αισιοδοξία το μέλλον τους στην λίγκα. Σήμερα όμως αντιμετωπίζουν την καλύτερη και  πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος η οποία στην έδρα της έχει το εντυπωσιακό 11-1-2 πετυχαίνοντας ταυτόχρονα 36 γκολ! μεγάλη η διαφορά των δύο αντιπάλων θα ποντάρουμε στην καλύτερη ομάδα.


402 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  2 1,50  (0-2)

  Σε πολύ καλή κατάσταση οι "πράσινοι" πραγματοποιούν εξαιρετικό δεύτερο γύρο θυμίζοντας το επίσης το σπουδαίο περσινό δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Παρά το γεγονός πως όλοι στο επιτελείο του Παναθηναϊκού παραμένουν ρεαλιστές και γνωρίζουν πως ο στόχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος είναι σχεδόν ανέφικτος για πολλούς και διάφορους λόγους, το κίνητρο για την δεύτερη θέση είναι μεγάλο και κόντρα στον αδύναμο φέτος Εργοτέλη δεν δικαιολογείται απώλεια βαθμών. Οι γηπεδούχοι από την μεριά τους παρουσιάζουν ίσως την χειρότερη ομάδα από τότε που μας συστήθηκαν στη μεγάλη κατηγορία και πολύ δύσκολα θα επιτύχουν τον στόχο της παραμονής, έχοντας πάντως τις πιθανότητες τους. Εξαιρετική οι παράδοση των φιλοξενουμένων στο Παγκρήτιο με 7-0-1.


284 ΠΑΛΕΡΜΟ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ  1ΧΔ 1,84  (0-1)

Δυνατή παραδοσιακά η έδρα του Παλέρμο, παραμένουν για 10 αγωνιστικές αήττητοι εντός έδρας οι γηπεδούχοι! Η "μεγάλη κυρία" ταξίδεψε γι αυτήν την αναμέτρηση με το μυαλό στην ρεβάνς κόντρα στη Ντόρτμουντ στο westfalenstadion. Επίσης το +11 από την δεύτερη Ρόμα επιτρέπει στον Αλέγκρι να αφήνει εκτός τα μεγάλα αστέρια της ομάδας, αφού εκτός από τον τιμωρημένο Πογκμπά, τον τραυματία  Πίρλο αναμένεται να μείνει εκτός και ο Τέβεζ. Παιχνίδι λοιπόν που δεν θα ματώσει κιόλας η Γιουβέντους για να το κερδίσει, αξίζει το ποντάρισμά μας στην έτσι κι αλλιώς δυνατή έδρα του "Ρέντζο Μπαρμπέρα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου