Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΣΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

  Καλημέρα σε όλους τους φίλους μας. Μέτριο το ξεκίνημα μας εχθές με την Τότεναμ και την Σοσιεδάδ να κολλάνε στο μηδέν αλλά την Γαλατάσαραϊ να μας επιβεβαιώνει πανηγυρικά και την Ρεάλ να μας χαρίζει εύκολα την απόδοση του 2,05 νικώντας και στα δύο ημίχρονα.
 Στοιχηματική συνέχεια σήμερα Κυριακή με επίσης πελώριο κουπόνι και πάμε να δούμε τα γεγονότα που ξεχωρίσαμε.


1190 ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΖΥΡΙΧΗ  1&over  1,85 (Κωδ. 101)    (3-1)


  Το απόλυτο έχει στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα η Βασιλεία δείχνοντας πως και φέτος είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Τρίτη συνεχόμενη νίκη με το ίδιο σκορ (3-1) έκανε την προηγούμενη αγωνιστική με αντίπαλο τη Λουγκάνο, παρότι έμεινε πίσω νωρίς στο σκορ. Από την άλλη η φιλοξενούμενη Ζυρίχη που έρχεται από το 2-5 από τη Λουκέρνη πραγματικά δείχνει να έχει πρόβλημα, ειδικά στην άμυνα. Από τους γηπεδούχους εξαρτάται το ματς και πιστεύουμε πως ο επιθετικός τους οίστρος θα συνεχιστεί για ένα ακόμα παιχνίδι.


1192 ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ - ΓΙΟΥΝΚ ΜΠΟΪΣ  1&Over  2,50 (Κωδ. 101)   (3-2)


Η Γκρασχόπερς  δείχνει ότι είναι αρκετά καλή ομάδα και σε καλή κατάσταση έχοντας ρεκόρ 4-1-1 έως τώρα. Κέρδισε με 2-0 εκτός έδρας τη Σεν Γκάλεν και πέρα από την καλή της επιθετική λειτουργία στο συγκεκριμένο ματς κατάφερε να κρατήσει για πρώτη φόρα τα δίχτυα της ανέπαφα. Η Γιουνγκ Μπόις κέρδισε με 3-1 τη Σιόν εκτός έδρας, αλλά τώρα ο αγώνας θα είναι πολύ πιο δύσκολος. Την Πέμπτη έχασε με 3-0 από την Καραμπάγκ στο Αζερμπαϊτζάν. Το μομέντουμ είναι ξεκάθαρα με την Γκρασχόπερς που βρίσκει κουρασμένη τη Γιουνγκ Μπόις από το ευρωπαϊκό της ταξίδι που παραμένει όμως ικανή να σκοράρει και να οδηγήσει το ματς προς το over.


739 ΣΟΥΟΝΣΙ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ   2&Over 3,75  (Κωδ. 105)  (2-1)


 Δύσκολη αποστολή για τη Γιουναϊτεντ που πρωταγωνίστησε στο φετινό μεταγραφικό παζάρι. Οι στόχοι για τους κόκκινους διάβολους είναι υψηλοί φέτος και για να τους πετύχουν θα πρέπει να περάσουν πειστικά από έδρες σαν και αυτή της Σουόνσι. Οι "κύκνοι" ξεκίνησαν καλά και παρουσίασαν μια πολύ επιθετική ομάδα με τον Γκομίς να έχει φτάσει ήδη τα τρία γκολ. Εντός αποκτούν επιπλέον δυναμική και μπορούν να σκοράρουν και σήμερα, γεγονός που θα οδηγήσει σε ένα ανοιχτό παιχνίδι. Εμείς εκτιμούμε πως οι ομάδα τουν Φαν Γκάαλ έχει το ειδικό βάρος αλλά και την ικανότητα να πάρει το διπλό αλλά θα χρειαστεί να σκοράρει περισσότερες από μία φορά.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου