Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ & Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ!

  Καλησπέρα σε όλους τους φίλους μας! Πρεμιέρα για την εθνική μας ομάδα σήμερα, με τις ευχές όλων μας για μια σπουδαία πορεία μέχρι τον τελικό! Χωρίς βασικά πρωταθλήματα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα σήμερα το στοίχημα μας, εξαιτίας των προκριματικών αγώνων του Euro 2016 και παρ' όλο που το κουπόνι μας είναι και πάλι πελώριο εμείς θα επικεντρωθούμε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ.


2537  ΣΚΟΠΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ πλεον. Γηπεδούχ. 14,5π. 2  1,75   (65-85)


  Υπερπλήρες μοιάζει το ρόστερ της εθνικής μας που ξεκινά με πολλά όνειρα τη φετινή διοργάνωση. Η αλήθεια είναι πως είμαστε ένα εκ των φαβορί για την τετράδα και από 'κει και πέρα όλα είναι πιθανά. Στην πρεμιέρα αντιμετωπίζουμε την ομάδα των Σκοπίων η οποία έχει αποδυναμωθεί σε σχέση με τις ομάδες που παρουσίασε τα τελευταία χρόνια αφού θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Άντιτς και του εκπληκτικού Μακάλεμπ. Η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων είναι μεγάλη και αν οι παίκτες του Φώτη Κατσικάρη μπούν με όρεξη το πλεονέκτημα των 14,5 πόντων μπορέι εύκολα να καλυφθεί!


2534  ΙΣΠΑΝΙΑ - ΣΕΡΒΙΑ Under 148,5π.  1,75   (70-80)


  Με το καλημέρα στα δύσκολα για Ισπανία και Σερβία αφού πρόκειτε για δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν πολλά και σ' αυτό το Ευρωμπάσκετ. Το ταλέντο ξεχειλίζει και στους δύο αντιπάλους και αναμένεται ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, σίγουρα το πιο ενδιαφέρον απ' όλα τα σημερινά ματς. Το όριο του under/over μοιάζει απολύτως φυσιολογικό όμως θεωρούμε πως λόγω της πρεμιέρας αλλά και της κρισημότητας του ματς για τις πρώτες θέσεις του ομίλου και οι δύο ομάδες θα παρουσιαστούν πολύ προσεκτικές στις άμυνες τους.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου