Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

ΓΙΑ ΤΟ ΔΥΟ ΣΤΑ ΔΥΟ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ

  Καλημέρα φίλοι μας! Εντυπωσιακή κατά διαστήματα η Εθνική μας στην πρεμιέρα της κόντρα στην ομάδα των Σκοπίων (65-85) και ξεκίνημα με το δεξί καλύπτοντας μάλιστα σχετικά εύκολα το πλεονέκτημα των 14,5 πόντων. Από την άλλη στο όριο του under/over κινηθήκαμε στο παιχνίδι της Ισπανίας με την Σερβία (70-80) αν και την ώρα που δημοσιεύσαμε την πρόταση μας το όριο βρισκόταν στους 148,5π τελικά έκλεισε στους 150,5π. Σήμερα θα συνεχίσουμε με μπάσκετ επιμένοντας στην Εθνική μας.


2504  ΤΟΥΡΚΙΑ - ΙΣΠΑΝΙΑ   Over 150,5π.  1,75  (77-104)


  Με μια σκληρή ήττα από τη Σερβία ξεκίνησε η Ισπανία και ένα ακόμα ανεπιτυχές αποτέλεσμα σήμερα απέναντι στην Τουρκία θα την βάλει σε περιπέτειες. Φυσικά οι Ιβηρες έχουν και την ποιότητα και την εμπειρία για να επανέλθουν στις νίκες αλλά το έργο τους μόνο εύκολο δεν θα είναι. Έχοντας σαν αναφορά τις πρεμιέρες των δύο ομάδων και κυρίως αυτή της Τουρκίας κόντρα στην Ιταλια όπου κέρδισε με 87-89, αλλά και τα συνήθη επιθετικά στάνταρ των Ισπανών θεωρούμε πως θα καλυφθεί το όριο των 150,5 πόντων.


2505  ΕΛΛΑΔΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ 1 1,50  (72-70)


 Αναμέτρηση που πιθανόν να κρίνει την πρωτιά στον ομιλό μας η σημερινή. Έκαναν το χρέος τους εχθές οι διεθνείς και απόψε καλούνται να αποδείξουν ότι είμαστε όντως ένα εκ των φαβορί κόντρα στην Κροατία η οποία είναι η πιο δυνατή αντίπαλος του ομίλου μας και επιπλέον αγωνίζεται εντός έδρας αφού το παιχνίδι διεξάγεται στο Ζαγκρεπ. Η πίεση της κερκίδας αναμένεται σίγουρα να γίνει αισθητή από την ομάδα μας όμως παίκτες όπως ο αρχηγός μας Βασίλης Σπανούλης, ο Πρίντεζης, ο Καϊμακόγλου , ο Παπανικολάου ακόμα και  νεαρότερος της παρέας "Greek Freak" Γιάννης Αντετοκούμπο έχουν αγωνιστεί ξανά σε τέτοιες έδρες και δύσκολα θα επηρεαστούν. Το 1,50 της νίκης της Ελλάδος χωρίς πλεονέκτημα είναι ανεκτή απόδοση και θα την επιλέξουμε.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου