Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ!

  Καλημέρα φίλοι μας! Εντυπωσιακά πέρασε η Εθνική μας ομάδα στους δεκαέξι του Eurobasket κάνοντας το 5 στα 5 και σήμερα αντιμετωπίζει το Βέλγιο του "δικού μας" Λοντζεσκι. Μια αναμέτρηση στην οποία αν οι διεθνείς μας είναι αυτοί που πρέπει δεν θα δυσκολευτούν να περάσουν στην επόμενη φάση. Εκεί που λογικά θα βρεθούμε αντιμέτωποι με την πανίσχυρη Ισπανία η οποία όμως μοιάζει πιο ευάλωτη από ποτέ τα τελευταία χρόνια και έχουμε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να τους αποκλείσουμε. Ας ευχηθούμε να πάνε όλα κατ΄ ευχήν για την επίσημη αγαπημένη και να είμαστε εμείς αυτοί που θα διεκδικήσουμε μια θέση στον τελικό!
  Στα ποδοσφαιρικά μας τώρα, έχουμε την επανέναρξη όλων των βασικών ευρωπαϊκων πρωταθλημάτων μετα την διακοπή για τα προκριματικά του Euro 2016. Την επανέναρξη αυτή σας την παρουσιάζουμε μέσα από το καινούριο πολυσέλιδο και εντυπωσιακό θα λέγαμε κουπόνι μας! Μέσα λοιπόν από ένα σύνολο 663 αγώνων για σήμερα ξεχωρίσαμε τα εξής...


529  ΕΒΕΡΤΟΝ - ΤΣΕΛΣΙ  2  1,82   (3-1)


  Ώρα για τους πρωταθλητές να ξυπνήσουν μετά το απογοητευτικό ξεκίνημα και σήμερα είναι ευκαιρία μετά την διακοπή να δούμε την ομάδα που ξέρουμε. Ο Μουρίνιο δούλεψε πολύ πάνω σ΄ αυτό το παιχνίδι τις τελευταίες 15 ημέρες και όπως δήλωσε και ο ίδιος μάλλον θα δούμε και αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα των φιλοξενουμένων. Η Εβερτον από την άλλη μας έδειξε πως θα κινηθεί και φέτος στα γνωστά τα τελευταία χρόνια στάνταρ διεκδικώντας όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στον πίνακα της βαθμολογίας. Αν πάντως η Τσέλσι εμφανιστεί όπως πρέπει για τις δικές της δυνατότητες αυτή είναι που θα καθορίσει την τύχη του παιχνιδιού. Για τους πιο ριψοκίνδυνους θα προτείνουμε την επιλογή "νίκη φιλοξενουμένου χωρίς να δεχθεί γκολ" (κωδ. 271) με απόδοση 3,15 αφού ο Πορτογάλος κόουτς αναμένεται να ρίξει μεγάλο βάρος στην βελτίωση της αμυντικής γραμμής της ομάδας του.


581  ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ  1 & Οver 1,60 (κωδ. 101)   (0-1)


  Από ήττα στο πρόγραμμα κόντρα στην Μπάγερν έρχονται οι "ασπιρίνες" αλλά σήμερα έχουν τον πρώτο λογο στο ματς κόντρα στην Νταρμσταντ η οποία έχει τρείς ισοπαλίες ώς τώρα σε ισάριθμα παιχνίδια τα δύο μάλιστα με αμφισκόρ. Ο άσσος του 1,20 δεν έχει ιδιαίτερη αξία αλλά οι γηπεδούχοι είναι ικανοί να σκοράρουν μόνοι τους πάνω από τρεις φορές αφού και οι νεοφώτιστοι δεν είναι ομάδα που κλείνεται ιδιαίτερα.


624  ΕΣΠΑΝΙΟΛ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ  Νίκη φιλοξενουμένου με μηδέν  (κωδ. 271) 2,30  (0-6)


 Εντυπωσιακή η Ρεάλ μετά το στραβοπάτημα κόντρα στη Χιχόν ξέσπασε στην Μπέτις με 5-0 και δεν υπάρχει λόγος να μην συνεχίσει σ' αυτό τον ρυθμό. Ιδιαίτερα προσεκτική η αμυντική λειτουργία των Μαδριλένων δεν δίνει ευκαιρίες στον αντίπαλο και σήμερα κόντρα στην Εσπανιόλ η οποία είναι η ομάδα με τις λιγότερες τελικές προσπάθειες στην Primera Division αναμένεται να κινδυνεύσει ελάχιστα. Αν είναι σοβαροί οι αστέρες των φιλοξενουμένων θα φτάσουν σε μια εύκολη νίκη κρατώντας το μηδέν για ένα ακόμα παιχνίδι.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου