Σάββατο 6 Απριλίου 2013

ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ...

Καλημέρα φιλαράκια και καλό κερδοφόρο Σαββατοκύριακο. Πολλές οι επιλογές σήμερα και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί θεωρώ πως όσο μεγαλύτερο είναι το κουπόνι τόσο πιο εύκολα παρασυρόμαστε και πέφτουμε σε "παγίδες".

159 ΒΕΡΟΝΑ ΤΕΡΝΑΝΑ  Χ 3,50

Η ισοπαλία με 1-1 που απέσπασε στην έδρα της Σασσουόλο την προηγούμενη αγωνιστική η Βερόνα την άφησε ευχαριστημένη και με 64 βαθμούς είναι ισόβαθμη της Λιβόρνο στην 2η θέση της βαθμολογίας που δίνει την απευθείας άνοδο. Πολλές απουσίες για το παιχνίδι κόντρα στην Τερνάνα αφού τραυματίες είναι ο αμυντικός Μόρας, οι μέσοι Μαρτίνιο και Λάνερ και οι επιθετικοί Γκόμεζ και Καρότσα ενώ τιμωρημένος ο αμυντικός Κατσιατόρε. Η φιλοξενούμενη με 43 βαθμούς βρίσκεται στο +4 από την ζώνη των μπαράζ και θέλει ακόμα μερικούς για να εξασφαλίσει την παραμονή της. Πάντως είναι ομάδα που χάνει δύσκολα και εκτός έδρας μετρά 5-5-7. Ο άσσος του 1,50 ίσως αποτελέσει μικρό δέλεαρ για αρκετούς όμως εγώ θα επιλέξω την ισοπαλία για μια μίνι έκπληξη.

163 ΛΙΒΟΡΝΟ - ΑΣΚΟΛΙ   1 1,40

Άξιζε την νίκη η Λιβόρνο στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Μπάρι στα πλαίσια της 34ης αγωνιστικής. Προηγήθηκε νωρίς, είχε ευκαιρίες να διευρύνει το προβάδισμα του και να καθαρίσει το παιχνίδια αλλά τελικά δέχτηκε το 1-1 σε ανύποπτη φάση λίγο πριν την λήξη του αγώνα και δεν επιβεβαιώσε την προβλεψή μας για νίκη. Με 64 βαθμούς είναι ισόβαθμη με την Βερόνα στην 2η θέση της βαθμολογίας και στο +8 από την 4η Έμπολι. Εντός έδρας φέτος έχει 10/17 νίκες και 12/17 over. Παραμένει εδώ και 6 παιχνίδι αήττητη μετρώντας 4/6 ισοπαλίες και έχει κερδίσει μόλις 1 από τα 4 πιο πρόσφατα εντός έδρας. Σήμερα κόντρα σε μια πιο αδύναμη ομάδα θα μας προσφέρει το μικρό 1,40 καθώς η φιλοξενούμενη Άσκολι παρουσιάζεται πολύ μέτρια φέτος και ίσως σήμερα δει το παιχνίδι πιο αδιάφορα θεωρώντας χαμένους τους βαθμούς αυτούς, κυνηγώντας τους σε άλλους πιο βατούς αντιπάλους. Πολλά τα επιθετικά προβλήματα με τον Ζάζα και το Φεσκαζίν να είναι τιμωρημένοι οπότε ο μόνος επιθετικός που μένει είναι ο Σοντσίν. Τιμωρημένοι επίσης είναι ο μέσος Ρούσο και ο αμυντικός Πασκουαλίνι.

166 ΝΟΒΑΡΑ - ΣΑΣΟΥΟΛΟ  Χ 2,90

Είναι η πιο καυτή ομάδα του πρωταθλήματος μέσα στο 2013 και το αποδεικνύει σε κάθε αγωνιστική της παρουσία η Νοβάρα. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε με το εντυπωσιακό 6-2 εκτός έδρας την Τσιταντέλα με ανατροπή και έφτασε τους 48 βαθμούς μπαίνοντας στις θέσεις των μπαράζ για την άνοδο. Πάντως σήμερα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα απουσιών για το παιχνίδι κόντρα στην Σασσουόλο αφού τιμωρημένοι είναι οι αμυντικοί Λιζούτσο και Περτικόνε και τραυματίες ο επιθετικός Λεπιγιέ και ο αμυντικός Κολόμπο. Η Σασσουόλο  με την 3η συνεχόμενη ισοπαλία της έφτασε τους 73 βαθμούς διατηρήθηκε στην κορυφή και το +9 από την δεύτερη θέση. Την προηγούμενη αγωνιστική παραχώρησε ισοπαλία με 1-1 εντός έδρας στην Βερόνα κάνοντας καλή εμφάνιση μόνο στο 1ο ημίχρονο. Υπό άλλες συνθήκες  εξαιτίας των προηγούμενων αποτελεσμάτων θα πόνταρα στην νίκη της Σασουόλο με κλειστά μάτια, όμως σήμερα κόντρα σ αυτή την Νοβάρα η νίκη μπορεί να περιμένει άλλη μία αγωνιστική. Άλλωστε υπάρχει διαφορά ασφαλείας και από μια τέτοια έδρα φεύγοντας με μια ισοπλία μόνο ικανοποίηση μπορεί να επιφέρει.

171 ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦ. - ΜΠΑΓΕΡΝ  Χ 3,75


Την τρίτη οι Βαυαροί μετέτρεψαν το θεωρήτικά πιο δύσκολο παιχνίδι αυτής της φάσης του champions league σε παράσταση για ένα ρόλο κάνοντας την πρωταθήτρια Juventus να μοιάζει με ομάδα της σειράς από αυτες που κάθε κυριακή κάνει πλάκα η Bayern στην Bundesliga. Πραγματικά εντυπωσιακή λοιπόν η Bayern που με το πρωτάθλημα καθαρισμένο σήμερα θα παρουσιαστούν με πολλές αλλαγές έχοντας το μυαλό στην ρεβάνς της τετάρτης στο Τορίνο και όσο μεγάλη και  να φάνηκε η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες το 2-0 είναι σκορ ασφαλείας αλλά όχι πρόκρισης και οι Ιταλοί δεν παραδίνονται πότε τόσο εύκολα. Με τα "δεύτερα" λοιπόν σήμερα κόντρα στην πολύ καλή Eintracht που κυνηγάει την είσοδο στην τετράδα ισοβαθμόντας με τη Schalke στους 42. Στην έδρας της η Φρανγκφούρτη έχει μόνο τρεις ήττες φέτος και σήμερα θέλει να εκμεταλεθτεί τυχόν στραβοπάτημα της Schalke που αγωνίζεται στην Βρέμη. Ο άσσος του 4,75 αξίζει  το ρίσκο αλλά οι Βαυαροί δεν χαρίζονται εύκολα σε κανένα ακόμα και με αναπληρωματικούς.

173 ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΓΚΡΟΙΤΕΡ ΦΙΡΤ  1 1,50 , 1ημ 1τελ. 2,30


Το ματς αυτό για την Γκλάντμπαχ είναι οριακό στη μάχη που δίνει για την εξάδα και η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Δύσκολα θα δούμε γκέλα των γηπεδούχων. Το μόνο αρνητικό είναι ότι θα πάρει πολλά πονταρίσματα...

178 ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ - ΑΡΣΕΝΑΛ  2 1,80


Μονόπλευρο το ενδιαφέρον για το μάτς με την Άρσεναλ να θέλει τη νίκη για την μάχη της τέταρτης θέσης. Οι κανονιέρηδες βρίσκονται σε καλή κατάσταση και αντιμετωπίζουν την αδιάφορη βαθμολογικά Γουέστ Μπρομ έχοντας και την παράδοση με το μέρος τους. Στην καλύτερη φόρμα από τη αρχή της σεζόν οι φιλοξενούμενοι μπορούν να επιβεβαιώσουν το διπλό του 1,80. 

224 ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΜΑΛΑΓΑ  Χ 3,55


Σε απόσταση αναπνοής στη βαθμολογία Σοσιεδάδ και Μάλαγα που παλεύουν για την 4η θέση. Πολύ ευνοϊκά τα στατιστικά και των δύο για ισoπαλία, άλλωστε η πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα είναι παράλληλη. Και άν η Σοσιεδάδ θέλει να εκμεταλευτεί την κούραση της Μάλγα από το μάτς κόντρα στην Ντόρτουμντ οι φιλοξενούμενοι ξέρουν πως άν ηττηθούν χάνουν την τέταρτη θέση που οδηγεί στο champions league, οπότε πρώτα θα παλέψουν για αυτό το μάτς και μετά θα σκεφτουν την ρεβάνς στη Γερμανία.

257 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΡΗΣ  1ημ. 1τελ. 3,25


Ο Σκόρδας δεν παίζει μπάλα... το μόνο που μπορούν να πάρουν οι παίκτες του Άρη είναι μερικές ακόμη κίτρινες και κόκκινες κάρτες αφου σε όλα τα ματς σωτηρίας που παίξαν μέχρι τώρα περισσότερο τσακώνονται με τους αντιπάλους παρά παίζουν μπάλα... με τόσες απουσίες σήμερα μόνο με "ελληνικό ποδοσφαιρικό θαύμα"......


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

159 Χ 3,50
166 Χ 2,90
171 Χ 3,75
224 Χ 3,55
257 1/1 3,25

σύστημα 3,4,5

163 1 1,40
173 1/1 2,30
178 2 1,80
257 1 1,85

σύστημα 3,4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου