Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

CHAMPIONS LEAGUE ΜΕΡΑ 2η.

Έχοντας το μυαλό της στο μεγάλο φετινό της στόχο, το Τσάμπιονς Λιγκ και με τον Μουρίνιο να ξεκουράζει αρκετούς παίκτες η Ρεάλ έμεινε στο 1-1 με τη Σαραγόσα. Η ομάδα του Μουρίνιο μετράει 12-2-0 εντός έδρας φέτος στο πρωτάθλημα με γκολ 45-12, ενώ παραμένει αήττητη στο Μπερναμπέου εδώ και 37 σερί αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις (30-7-0 από πέρσι τον Ιανουάριο). Μετά τη σεζόν 2000-01 η Γαλατάσαραϊ έχει βρεθεί για πρώτη φορά στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, αποκλείοντας στην προηγούμενη φάση τη Σάλκε αποδεικνύοντας πως είναι ικανή να κυνηγίσει το καλύτερο με οποιονδήποτε αντίπαλο, αλλά πλέον το έργο της είναι εξαιρετικά δύσκολο. Στη Μαδρίτη αναμένεται να έχει τη συμπαράσταση περίπου 15.000 οπαδών της, αλλά γνωρίζει ότι είναι το απόλυτο αουτσάιντερ στο ζευγάρι.
Πιθανές ενδεκάδες:
Ρεάλ (4-2-3-1): Lopez – Arbeloa, Varane, Ramos, Coentrao – Khedira, Xabi Alonso – Di Maria, Ozil, Ronaldo – Benzema
Γαλατάσαραϊ (4-3-1-2): Muslera – Eboue, Semih, Nounkeu, Riera – Altintop, Melo, Selcuk – Sneijder – Drogba, Burak




Για την Μάλγα το ματς με την Ντόρτμουντ είναι το πιο σημαντικό της ιστορίας της… μέχρι το επόμενο και σίγουρα πρώτος στόχος του Πελεγκρίνι είναι να μην ηττηθεί, ώστε να έχει περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης στον επαναληπτικό της Γερμανίας. Η Ντόρτμουντ Βρίσκεται στους «8» του θεσμού για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια και ο αντίπαλος μόνο φόβητρο δεν είναι, με τη Μάλαγα να είναι μία από τις πιο επιθυμητές αντιπάλους πριν την κλήρωση. Στόχος για την ομάδα του Κλοπ να μην χάσει και να σκοράρει ένα τουλάχιστον γκολ, με την παράδοση της πάντως στην Ισπανία να δείχνει 1-3-4. Οι Βεστφαλοί έχουν δεχτεί γκολ και στα οκτώ τελευταία εκτός έδρας στη διοργάνωση. Ρεκόρ συλλόγου έχει κάνει ο Λεβαντόφσκι σκοράροντας για 9ο σερί ματς στην Μπουντεσλίγκα, ενώ έχει και πέντε γκολ στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ.
Πιθανές ενδεκάδες:
Μάλαγα (4-2-3-1): Willy – Jesus Gamez, Demichelis, Weligton, Antunes – Toulalan, Iturra – Joaquin, Isco, Julio Baptista – Saviola (ή Santa Cruz)
Ντόρτμουντ (4-2-3-1): Weidenfeller – Piszczek, Subotic, Felipe Santana, Schmelzer – Gundogan, S. Bender – Blaszczykowski, M. Gotze, Reus – Lewandowski



2 σχόλια: