Σάββατο 25 Μαΐου 2013

ΤΕΛΙΚΟΣ

Καλημέρα φιλαράκια καλό Σαββατοκύριακο! Εχουμε ματσάρα απόψε λοιπόν και όποιος είναι σίγουρος για το αποτέλεσμα είναι μάγος!!!

141 ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΜΠΑΓΕΡΝ  4-6 goal  2,6 & 7+ 10

    Τα 'λεγε ο μεγάλος ο Ζαφ.!!! Από τους 16 ακόμα "Ντόρτμουντ φέτος θα παίξει τελικό" δήλωνε και γελούσαν κάτι γατάκια!!! Σήμερα λέει "δεν ξέρω αλλά εντάξει θα τους πάρουμε... ποια Μπάγερν τώρα!!". Σοβαρά όμως τώρα αυτή η Μπαγερν είναι ίσως η καλύτερη Μπάγερν όλων των εποχών κάνοντας ρεκορ σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες της Μπουντενσλίγκα. http://www.gazzetta.gr/football/article/507808/rekor-sti-niosti . Από την άλλη αυτή τη Μπάγερν μία ομάδα μπορεί να την νικήσει και αυτή είναι η Ντόρτμουντ!! Η ομαδάρα του Γκλοπ το έχει αποδείξει και έχει ηττηθεί μόνο μία φορά από τους Βαβαρούς εδώ και 12 μάτς νομίζω, φέτος στο κύπελο με 1-0. Η Ντόρτμουντ έχει εντυπωσιάσει στο φετινό Champions League και ήδη πολλοί παίκτες της το καλοκαίρι θα φύγουν με ακριβοπληρωμένες μεταγραφές.
    Απόψε το άγχος θα το έχει η Μπαγερν που εμφανίζεται σαν φαβορί και μετά από τον χαμένο περσινό τελικό η πίεση για την κατάκτηση νομίζω είναι μεγαλύτερη από της Ντόρτμουντ, της οποίας η παίκτες αγωνίζονται και για τη χαρά του παιχνιδού κάτι που φαίνεται σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια που έδωσε φέτος, αποτέλεσμα της φιλοσοφίας του προπονητής της. Τελικό αποτέλεσμα πολύ δύσκολα να επιλέξω, πάντως έχω την αίσθηση πως θα δούμε ένα τελικό διαφήμιση με ανοιχτό ποδόσφαιρο και πολλά γκολ. Η ποιότητα και των δύο και λίγο η έλειψη αίσθησης κινδύνου της Ντόρτμουντ που ξαναλέω είναι η μόνη ομάδα που δεν φοβάται τους Βαβαρούς θα μας δώσει έναν τελικό που θα θυμόμαστε για χρόνια. 4 έως 6 γκολ λοιπόν και για τους πιο τολμηρούς 7+.!!!! καλή διασκέδαση!!! θα σας περιμένουμε στο πάμεCOPA να το απολάυσουμε παρέα.!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου