Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

AYΛΑΙΑ ΓΙΑ PLAY OFF

Καλημέρα φιλαράκια ελπιζω να είχατε ένα καλό στοιχηματικό Σάββατο αν και μ' αυτά που 'γίναν χθες στην τελευταία αγωνιστική της Primera δύσκολα κάποιος να ξέγευγε με κέρδη. Σήμερα έχουμε την τελευτάια αγωνιστική των δικών μας play off που ότι γνώμη και να έχει κανείς γι αυτά δεν μπορούμε να μην παραδεχτούμε πως μας κρατούν το ενδιαφέρον με τις βαθμολογικές ανατροπές.

181 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ  Χημ. 2,00

Ακούω πως ο Σπανός διαμηνύει παντού πως η ομάδα θα πάρει τον σημερινό άσσο και πως γουστάρει με την προοπτική να παίξει στα προκριματικά του champions league. Εγώ ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω προς τι ο τόσο μεγάλος ενθουσιασμός και ποιός ο λόγος να μπει ο Ατρόμητος σ αυτή την διαδικασία. Πέραν του γοήτρου μάλλον θα ταλαιπωρήσει την ομάδα του στην διάρκεια της προετοιμασίας και τίποτα περισσότερο. Εμείς θα επιλέξουμε το Χ στο ημ. καθώς ο Αστέρας τουλάχιστον στην έναρξη του αγώνα έχει κάποιες ελπίδες να τερματίσει αυτός πρώτος και θεωρώντας τον καλύτερο από τον Ατρόμητο δεν νομίζω πως θα παραδοθεί τόσο έυκολα. Αν όμως προηγηθεί ο ΠΑΟΚ στο άλλο ματς στα Γιάννενα νομίζω πως φυσιολογικά ο άσσος θα 'ρθει αφού κανείς ποδοσφαιριστής της Τρίπολης δεν θα βάζει τα πόδια του στη φωτιά ρισκάροντας ένα τραυματισμό τώρα στο τέλος πρίν τις καλοκαιρινές διακοπές, τις επικείμενες διαπραγματέυσεις  των συμβολαίων τους ή μια πιθανή μεταγραφή σ' ένα μάτς χωρίς κίνητρο γι αυτούς. Απλά πονηρά σκεπτόμενος αφήνω τον άσσο στην άκρη.

182 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ Χημ/2τελ. 4,20

Ο ΠΑΟΚ είναι σε μια φάση που η γκρίνια πραγματικά δεν υποφέρεται, όλοι ψάχνουν τον υπαίτιο και κανείς δεν βλεπει τον εαυτό του στο καθρέφτη, παίκτες, διοίκηση, προπονητές οπαδοί. Ψυχραιμία και στυλ κύριοι που λέει και ο Τζατζαράς στο Metropolis.!!! Προσωπικά πιστεύω πως σήμερα θα την πάρει την πρώτη θέση ο ΠΑΟΚ αλλά θα περιμένει το δεύτερο ημίχρονο καθώς αν προηγηθεί από νωρίς αφήνει τον Αστέρα Τρίπολης χωρίς κίνητρο απέναντι στον Ατρόμητο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου