Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

CONFEDERATIONS CUP 2013

   Καλημέρα φιλαράκια μου και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους. Με υποκατάστατα την βγάλαμε αυτές τις μέρες (τελικούς Α1) και ήρθε η ώρα να πάρουμε μια γεύση από το Mundial του επόμενου καλοκαιριού στην Βραζιλία που συγχωρέστε με δεν συμπαθώ καθόλου.


030 ΝΙΚΗΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ  114 ΙΤΑΛΙΑ 8,00

   Οσο και να εντυπωσιάζομαι από τα μαγικά του Joga Bonito πραγματικά δεν μου ταιριάζει καθόλου η ιδιοσυγκρασία αυτής της ομαδας και γενικά της χώρας...  τρελό κέφι και χαρά, καρναβάλια και ξέκωλα στις εξέδρες, αφιερώσεις στον Θεό σε κάθε γκολ, σάμπες και άλλα τετοια γραφικά. Η πραγματική εξέλιξη του ποδοσφαίρου γίνεται ανέκαθεν στην Ευρώπη και την καλύτερη μπάλα την έχουμε δει από ευρωπαΐκές ομάδες  όπως π.χ  από την Ισπανία τα τελευταία χρόνια αλλά και από τους ευρωπαΐκούς συλλόγους.
   Έχοντας την εικόνα της Ιταλίας στο πρόσφατο euro όπου είχε φανταστική απόδοση σ΄όλη την διάρκεια του τουρνουά και γνωρίζοντας την ήττα από τους Ισπανούς στον τελικό με το εμφατικό 4-0 αλλά παίζοντας στα ίσια και ανοιχτά προσπαθώντας να χτυπήσει με το iδιο στυλ παιχνιδιού τους Furias Rohas οι οποίοι φυσικά ήταν πολύ πιο προετοιμασμένοι και έμπειροι σ'αυτό τον τροπο παιχνιδιου, αλλά και η σταθερότητα που δείχνει στα προκριματικά του Mundial δείχνει πως η Squadra Azzura συνεχίσει σε πολύ ψηλό επίπεδο και θα είναι ένα από τα πρώτα 5 φαβορί και σ' αυτό το παγκόσμιο κύπελο.
   Η απόδοση για την κατάκτηση του κυπέλου συνομοσπονδιών είναι δελεαστικότατη και σε σχέση με τις αποδόσεις των φαβορί Βραζιλίας και Ισπανίας (2,25 & 2,65) πολύ μεγαλύτερη και θα την επιλέξω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου