Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Καλησπέρα και πάλι φιλαράκια. Δεν μας τα κάναν τα χατίρια οι χθεσινές μας επιλογές, αν και όσοι παρακολουθήσατε τα παιχνίδια θα διαπιστώσατε πως είμαστε εξαιρετικά άτυχοι και με την Έβερτον που το παιχνίδι ήταν για 3-0 για πλάκα να χάνει τα άχαστα και να σπάει τα δοκάρια, την Χόφενχαϊμ να προηγείται στο 9' και ο σκόρερ να χαστουκίζει!!! αντίπαλο και να αποβάλλεται  κάνοντας το ματς ροντέο και την Άστον Βίλα σ ένα ποντάρισμα με ρίσκο να βρίσκει απέναντί της ένα απίστευτο τερματοφύλακα τον Μινιολέ που έσωσε την Λίβερπουλ για δεύτερη συνεχή αγωνιστική. Δεν πειράζει όμως αυτά έχει το ποδόσφαιρο και το στοίχημα. Πάμε στις σημερινές μας επιλογές για να μπορέσουμε να βγούμε κερδισμένοι στο τέλος το Σαββατοκύριακου.


330  ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ -  ΒΕΣΤΑΕΛΑΝΤ  1ημ.1τελ. 1,80  (1-1/1-1)

Πέντε μάτς χωρίς νίκη για την Κοπεγχάγη και αρνητικό ρεκόρ...!! Τα πράγματα όμως αλλάζουν από σήμερα μετά την απόφαση της διοίκησης να απολύσει τον Βέλγο προπονητή Γιάκομπς και να φέρει στη θέση του έναν... παλιό γνώριμο, τον Στάλε Σολμπάκεν, τον άνθρωπο δηλαδή που ανέστησε την ομάδα την περίοδο 2006-2011 και μαζί της πήρε πέντε πρωταθλήματα, κάνοντας και συμπαθητικές πορείες στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ψυχολογία άλλαξε άρδην στην ομάδα, οι παίκτες έδωσαν όρκο νίκης στο ματς με τη Βέστζελαντ, που θα είναι και η πρώτη για φέτος.


344  ΙΝΤΕΡ -ΤΖΕΝΟΑ   1 1,55  (2-0)

Με θετική ψυχολογία ξεκινά την χρονιά η Ιντερ που θέλει να αφήσει πίσω της την περσινή πολύ κακή σεζόν. Έναρξη με φιλοδοξίες λοιπόν που πηγάζουν από την πρόσληψη στον πάγκο της του αρχιτέκτονα των επιτυχιών της Νάπολι Ματζάρι. Μεταγραφικά κινήθηκε έντονα αποκτώντας παίκτες για να καλύψει τα κενά της και κυριότερες προσθήκες είναι οι αμυντικοί Γκαμπανιάρο και Ρονάλντο από Νάπολι και Πόρτο αντίστοιχα, ο μέσος Ταϊντέρ από την Μπολόνια και οι επιθετικοί Ικάρντι και Μπελφοντίλ από Σαμπντόρια και Πάρμα. Αποχώρησαν ο επιθετικός Κασάνο για την Πάρμα, ο μέσος Γκαργκάνο για τη Νάπολι, ενώ ελεύθερος έμεινε ο επιθετικός Ρόκι.Μικρός ο άσσος αλλά κόντρα στην Τζένοα που αναμένεται να έχει και φέτος μια δύσκολη χρονιά παλεύοντας για την σωτηρία της υπάρχει η ευκαιρία για ένα επιτυχημένο ξεκίνημα για τους νερατζούρι.

387 ΝΑΝΤ - ΠΑΡΙ ΣΕΝΤ ΖΕΡΜΕΝ   2ημ.2τελ.  2,10  (0-1/1-2)

Αδικείτε η Παρί από την συγκομιδή βαθμών στις πρώτες δύο αγωνιστικές ειδικά κόντρα στην Αζαξιό έχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες ενώ οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη τους και μοναδική τελική προσπάθεια πέτυχαν το γκολ που του χάρισε την πολύτιμη γι αυτούς ισοπαλία. Περιθώρια για άλλες απώλειες δεν υπάρχουν καθώς Μονακό και Λυών έχουν ξεκινήσει με 2 στα 2 και ακόμα ένα στραβοπάτημα θ' αφήσει τηv Παρί μακριά. Δύσκολη έδρα αυτή της Ναντ αλλά το επίπεδο ποιότητας των φιλοξενουμένων μπορεί να μας πληρώσει από το ημίχρονο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου